Ponturi pariuri Real Madrid – Getafe Spania 03.03.2018. Confruntarea dintre Real Madrid și Getafe închide ziua de sâmbătă din La Liga. Cele două echipe din capitală se vor înfrunta, de la ora 21.45, în direct pe Telekom Sport 1.

Ponturi pariuri Real Madrid – Getafe Spania 03.03.2018

Pe locul 3 în campionat, Real Madrid și-a luat gândul definitiv de la primele două locuri. A pierdut în ultima etapă cu Espanyol, scor 0-1. Echipa a pus astfel capăt seriei de cinci victorii consecutive și a rămas la 10 puncte în urma echipei de pe locul secund, Atletico Madrid. Defensiva a fost punctul vulnerabil al galacticilor în acest sezon, pentru că, din punct de vedere ofensiv, elevii lui Zinedine Zidane au fost aproape la fel de buni ca liderul Barcelona. 62 de goluri au marcat galacticii, față de cele 69 ale rivalei din Catalunya. Real a primit însă 18 de goluri, mai mult decât dublu față de extratereștri și aproape triplu față de rivala locală, Atletico.

Ponturi pariuri Real Madrid – Getafe Spania 03.03.2018

Getafe este un nume demn de luat în seamă. Deși este pe locul 10 în campionat, echipa lui Jose Bordalas se laudă cu a treia cea mai bună defensivă din campionat, cu 22 de goluri primite în cele 26 de etape scurse până acum. Madrilenii au pierdut un singur meci în campionat din ultimele opt disputate, 0-1 cu Villarreal, în urmă cu două runde. În rest, Getafe a obținut trei victorii și patru remize. Ultima victimă a madrilenilor a fost echipa lui Florin Andone, Deportivo La Coruna. Getafe a câștigat cu 3-0 meciul de la mijlocul săptămânii, prin golurile marcate de Angel, Boveda (autogol) și Jorge Molina.

Ponturi pariuri Real Madrid – Getafe Spania 03.03.2018

De șase ani așteaptă Getafe o nouă victorie în fața rivalilor madrileni. În 2012, s-a impus cu 2-1 pe teren propriu. De atunci s-au mai jucat opt meciuri, toate câștigate de Real. Duelurile au fost extrem de spectaculoase de fiecare dată. În aceste opt meciuri s-au marcat în total 39 de goluri. Meciul din turul de campionat a fost însă cel mai echilibrat. Real s-a impus cu 2-1, prin golurile marcate de Benzema și Cristiano Ronaldo, respectiv Jorge Molina. Altfel, Getafe nu a mai câștigat din 2008 pe Bernabeu. A fost primul și singurul succes în fieful rivalei.

Real Madrid – Getafe  Peste 3.5 @ 1.91

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal