România U21 – Belgia U21. Selecționata pregătită de Mirel Rădoi întâlnește reprezentativa similară a Belgiei, într-un meci de pregătire. Meciul se va disputa joi, 15 noiembrie, de la ora 19:00, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

România U21 – Belgia U21. Informații vitale pentru pariori

La fel ca România, și Belgia va evolua la Campionatul European de tineret de anul viitor, din Italia și San Marino. Belgia a defilat în grupa a șasea din preliminarii, obținând opt victorii și două remize.

Belgia are 12 meciuri la rând fără înfrângere, dintre care zece victorii și două remize, atât în preliminariile Euro, cât și în meciurile amicale. La rândul ei, România are patru victorii consecutive, încheind grupa de calificare la Euro neînvinsă. Ultima înfrângere a României a avut loc în luna martie a acestui an în meciul amical cu Anglia U21, scor 2-1.

Dacă vrei să pariezi fără niciun risc aceste ponturi, UNIBET vine cu o promoție specială. Pariu GRATUIT în valoare de 250 de RON. Deschide-ți cont prin acest LINK PROMOȚIONAL.

Cele 5 ponturi pentru Romania U21 – Belgia U21

Am ales ponturi pentru meciul amical al tricolorilor mici. Cu toate că Belgia este o echipă redutabilă, tindem să credem că selecționata lui Mirel Rădoi va rămâne neînvinsă și după această partidă, mai ales că va juca la Cluj-Napoca. Și avem așa:

Cele 5 ponturi pentru România U21 – Belgia U21
1,80 este cota pentru 1X
1,60 este cota pentru GG
1,75 este cota pentru peste 2,5 goluri
1,11 este cota pentru sub 4,5 goluri
5,50 este cota pentru X/X
*Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.