România U21 – Finlanda U21. Cele mai profitabile ponturi pariuri pentru această partidă le găsiţi mai jos. Naţionala de tineret a României e obligată să câştige acest duel, mai ales că aşteptările sunt foarte mari după semifinala de la Campionatul European.

Cea mai pariată cotă la România U21 – Finlanda U21

România U21 şi-a revenit după startul mai puţin bun din Danemarca, atunci când a pierdut, scor 1-2, cu toate că se putea obţine egalul dacă Florinel Coman nu rata penalty. Au urmat cele două partide de acasă şi au venit şi primele două victorii,  3-0 cu Ucraina și Irlanda de Nord. Ambele oarecum chinuite chiar dacă scorurile ar putea să arate altceva. Toate golurile au fost marcate în ultimele 45 de minute, în primele reprize echipa antrenată de Mirel Rădoi negăsind soluţia de a marca gol sau goluri. Pentru partida din această seară are nevoie de mult mai mult. Trebuie să marcheze încă de la început pentru a obţine cele trei puncte.

România U21 – Finlanda U21 1 @ 1,53 x 150 de RON

Ponturi pariuri de încercat la România U21 – Finlanda U21

De celalată parte, Finlanda U21 este una dintre cele mai solide echipe ale grupei. Sau cel puţin aşa a arătat până în acest moment. Cu toate că a pierdut cu Danemarca pe teren propriu, a reuşit să câştige în Ucraina, scor 2-0, o partidă al cărui rezultat a surprins pe toată lumea. Momentan, finalandezii ocupă locul secund, cu şapte puncte în patru meciuri, cu un punct şi un meci în plus faţă de România, ocupanta locului trei.

Iată restul de ponturi pariuri la România U21 – Finlanda U21:

  • 1,80 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 1,88 este cota pentru ambele marchează
  • 4,00 este cota pentru X pauză – 1 final
  • 2,03 este cota pentru 2-3 goluri în meci