Știm că îți plac banii ușor de câștigat din pariuri, tocmai din acest motiv îți oferim unul dintre cele mai bune bonusuri la ora actuală: 300 de lei fără condiții de rulaj la casa de pariuri eFortuna. Asta înseamnă că poți paria 300 de lei, iar dacă îi pierzi, aceștia se vor întoarce în contul tău și îi vei putea retrage fără nicio problemă pe cardul tău.

Sponsorul oficial al naționalei României sărbătorește cu un nou bonus calificarea ”tricolorilor mici” la Campionatul European U21 din 2019.

Cum funcționează bonusul de la eFortuna și cum poți intra în posesia lui

 1. În primul rând, trebuie să-ți creezi un cont nou de pariuri accesând acest LINK PROMOȚIONAL, care te va duce direct pe site-ul oficial al casei de pariuri, unul extrem de securizat.
 2. După ce ai urmat pașii de înscriere, username, mail, adresă etc., trebuie să depui o sumă de bani între 10 și 300 de lei. Recomandarea noastră este să depui maximum (300 de lei), întrucât aceștia oricum se întorc în contul tău dacă pierzi pariul și nu riști absolut nimic, banii fiind valabili să-i retragi imediat pe cardul tău.
 3. Crează un bilet sau găsește un meci în care ai mare încredere și pariază acești bani. Dacă vei câștiga, poți retrage imediat banii, fără probleme, nemaifiind nevoie de să rulezi de nu știu câte ori suma. În situația în care pierzi, întreaga miză pariată de tine se va întoarce în buzunarul tău, evident, fără să rulezi niciun leu.

ACEASTĂ OFERTĂ (300 de LEI pariuri fără risc) este valabilă și pentru mobil. Dacă EȘTI PE MOBIL creaază acum un cont nou la eFortuna și te bucuri de peste 27.000 de evenimente transmise LIVE STREAM!

Bine de știu despre noul Bonus eFortuna

 • Bonusul trebuie activat în termen de 3 zile. În maximum 3 zile de la activarea bonusului trebuie plasat primul pariu.
 • Doar primul pariu plasat pe platforma online www.efortuna.ro (indiferent de momentul validării acestuia) este luat în considerare pentru acordarea bonusului. Dacă pariul este câștigător, bonusul este considerat finalizat. În cazul în care acest pariu este validat ca și pierdut, miza aferentă pariului este returnată în contul de jucător (100% până la 300 Lei), fiind disponibilă imediat, neexistând condiții de rulare.
 • Miza minimă pentru Pariul fără Risc este de 10 Lei. Miza maximă returnabilă este de 300 Lei.
 • Această promoție este valabilă o singură dată pentru fiecare utilizator și puteți plasa doar un singur pariu fără risc.
 • Pariul luat în calcul la această promoție trebuie să fie plasat cu bani reali.
 • Pariurile la care s-a folosit opțiunea cashout nu sunt luate în considerare.
 • Dacă primul pariu plasat și validat este anulat (void), miza este primită înapoi sub formă de cash și pariul fără risc este considerat încheiat.

La începutul lunii septembrie, eFortuna și-a schimbat site-ul și o dată cu el și bonusul. Acesta era doar 100 de lei, pariu fără risc, însă n-a avut mare succes, întrucât suma era destul de mică, în comparație cu Betano (500 de lei) sau Unibet (250 de lei). Prin această mișcare, eFortuna vrea să concureze de la egal la egal cu cele două case de pariuri amintite mai sus. În caz că nu ai cont la Unibet și Betano, îți recomand să-ți faci unul accesând unul din linkurile de mai jos.

 • Betano – 500 de lei BONUS la prima depunere.
  Unibet – Pariu fără risc în valoare de 250 de lei.