Semifinalele CM 2018 sunt programate marti si miercuri de la ora 21:00. Prima este Franta – Belgia, iar apoi, la 24 de ore distanta Anglia si Croatia se vor infrunta pentru un loc in finala de la Moscova. Pentru fiecare din cele două semifinale ale Cupei Mondiale, Betano vine cu un pariu gratuit in valoare de 100 lei.

Acest pariu gratuit îl poți obține chiar daca esti sau nu client Betano. Dacă nu ai cont la această casa de pariuri Deschide-ți unul aici! și primești un pariu gratuit în valoare de 100 lei pentru cele două semifinale ale Cupei Mondiale . De asemenea, primești și un BONUS 100 % de până la 500 de RON în cazul în care ești client nou.

Peste 300 de pariuri pentru cele două semifinale CM 2018

Există peste 300 de pariuri gratuite pentru cele două semifinale și sunt șanse foarte mari să găsești ”semnul” potrivit, care să-ți aducă profit. Această promoție la Betano este extrem de bună, întrucât primești pariul gratuit chiar dacă pierzi banii pe care i-ai pariat. Află mai jos toate detaliile despre această promoție.

De asemenea mm realizat două avancronici extrem de informaționale despre ceea ce trebuie să pariezi la meciurile din semifinalele Cupei Mondiale. Ai peste 10 ponturi pentru fiecare meci. AICI gasesti pronosticurile mele pentru meciul Franța – Belgia, iar AICI ai 11 ponturi pariuri pentru Anglia – Croația.

Cum accesezi pariul gratuit pentru semifinalele CM 2018

Dupa ce ai intrat în contul tău Betano, dacă nu ai CLICK aici ca să-ți faci în dreapta paginii, jos, vei găsit un mesaj cu misiunile pentru Franța – Belgia și Anglia – Croația. Inițial, trebuie să accesezi “Află mai multe“, iar apoi trebuie să dai click pe Incepe Misiunea!“.

O altă variantă pentru a accesa această promoție la pariuri ce îți oferă pariuri gratuite pentru cele două semifinale este următoarea:  fă un click pe butonul “Misiuni“, selectând oferta pentru Franța – Belgia, apoi apasă ”începe misiunea” sau accesează imaginea de mai jos.

misiunea betano

După ce ai urmat pașii pe care ți i-am explicat mai sus, trebuie să plasezi un pariu simplu, de minimum 20 de lei, mizând pe piața de pariuri specifice primei reprize, de exemplu ”x pauză” sau ”minimum 0,5 goluri în prima repriză”. Sunt foarte multe variante de unde poți alege.

  • Atenție!!! Cota trebuie să fie de cel puțin 1,60 pentru a fi eligibil pentru pariurile gratuite iar pariurile trebuie să fie plasate neapărat în prima parte a jocului. De asemenea, nu trebuie să dai cash-out sun nicio formă, atât în prima repriză, cât și în a doua, atunci când te folosești de pariul gratuit.

pariuri pe goluri franta belgia

Ce câștig ai dacă pariezi la Betano pe semifinalele CM 2018?

Așadar, ai pariat 20 de lei pe un pariu din 45 de minute și acum ce se întâmplă? Ei bine, acum încep lucrurile care te interesează în mod direct. Indiferent de rezultatul pariului tău din prima repriză (poți și să pierzi pariul), casa de pariuri Betano îți va acorda un pariu gratuit de până la 100 de lei (50% din miză) care poate fi utilizat doar în repriza a doua a meciului Franța – Argentina.

EXEMPLU:  pariezi 200 de ron pe ”GG în prima repriză” la Franța – Belgia sau Anglia – Croația, iar pariul tău este pierdut. Betano vine cu un pariu gratuit de 100 de ron pe care să-l pariezi live pe a doua repriză semifinalelor Cupei Mondiale 2018. Situația rămâne la fel, chiar dacă pariul tău din prima repriză este câștigător, tot primești pariul gratuit!

Deschide-ți un CONT AICI! și primești două pariuri gratuite de 100 de RON fiecare pentru cele două semifinale ale Cupei Mondiale.