Ponturi pariuri Sepsi – Juventus România 18.05.2018. Etapa a 11-a din playout-ul Ligii 1 le aduce față în față pe Sepsi OSK și pe Juventus, vineri, de la ora 18:00. Meciul va fi în direct pe Telekom Sport 1.

Sepsi OSK își poate asigura vineri salvarea de la retrogradare, în meciul de pe teren propriu cu ultima clasată, Juventus București. Echipa lui Eugen Neagoe a fost surpriza playoutului de până acum, reușind să urce pe poziția a treia. De cealaltă parte, Juventus pare condamnată să se întoarcă în Liga a II-a după un singur sezon.


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


  Ce trebuie să știi despre Sepsi OSK

  • Vine după victoria de pe teren propriu cu ACS Poli Timișoara, scor 3-0, meci care a dus-o la șapte puncte de retrogradare.
  • Are cinci victorii și patru remize în playout, singurul pas greșit în tot acest timp fiind eșecul cu Concordia, scor 0-2, în urmă cu două etape.
  • Pe teren propriu, echipa lui Eugen Neagoe a pierdut un singur meci de la începutul anului, cel mai sus amintit, cu Concordia. În rest, au fost patru victorii și două remize.
  • A câștigat două din cele trei dueluri disputate în acest sezon cu Juventus. În sezonul regulat, fiecare echipă și-a câștigat meciul de pe teren propriu cu același scor, 2-1. Apoi, în prima etapă a plauyoutului, Sepsi s-a impus cu 2-0 în deplasare.

Ce trebuie să știi despre Juventus

  • Este pe ultimul loc în clasament, la șase puncte în urma celor de la Poli Timișoara (locul 7).
  • A început foarte bine playout-ului, cu trei meciuri fără eșec și 7 puncte strânse pe parcurs. De atunci, rezultatele nu au mai convins. Au fost șase înfrângeri și o victorie.
  • Nu a marcat în cinci din ultimele șapte meciuri.
  • Are două victorii și trei remize în ultimele șapte meciuri disputate în deplasare.

Ce ponturi pariuri îți recomandăm

 Pariul simplu:

 Pariul curajos:


Echipele probabile și absenții

Sepsi OSK: –
Absenți: –

Juventus: –
Absenți: –