Ponturi pariuri Sepsi – ACS Poli Timișoara Liga I 15.05.2018. Etapa intermediară din play-out-ul Ligii I este deschisă de un meci cu mare importanță în lupta pentru evitarea retrogradării. Marți, de la ora 18:30, ACS Poli Timișoara merge pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe.

După ce au oferit două remize și un singur meci în care s-a impus o echipă în acest sezon, Sepsi Sf. Gheorghe și ACS Poli Timișoara se întâlnesc pentru a patra oară. Meciul de marți se joacă de la ora 18:30, iar până acum, cele două au oferit o remiză albă, o remiză 2-2, în timp ce singura victorie din meciurile directe a fost trecută în contul nou promovatei Sepsi, scor 1-0, în luna februarie.


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


  Ce trebuie să știi despre Sepsi Sf. Gheorghe

  • Sepsi Sf. Gheorghe continuă evoluțiile oscilante din acest sezon. După înfrângerea de pe propriul teern, scor 0-2, cu Concordia Chiajna, nou promovata a câștigat pe un teren extrem de greu, 2-1, FC Voluntari.
  • În acest play-out, Sepsi a avut evoluții excelente și a obținut patru victorii, patru remize și a pierdut o singură dată în cele nou meciuri disputate până acum.
  • În urma acestui parcurs excelent, Sepsi este favorită la salvarea de la retrogradare în acest sezon. Echipa pregătită de Eugen Neagoe are 26 de puncte, cu patru mai multe decât Gaz Metan Mediaș, echipa care ocupă locul de baraj în acest moment.

Ce trebuie să știi despre ACS Poli Timișoara

  • Tot 22 de puncte, la fel ca Gaz Metan Mediaș, are și ACS Poli Timișoara. Echipa pregătită de Adrian Neaga este penultima în clasament, cu un golaveraj negativ, 8:12.
  • În ultimele cinci meciuri disputate, ACS Poli Timișora a înregistrat două victorii și trei înfrângeri usturătoare.
  • Meciurile câștigate au fost cu Juventus București și cu Concordia Chiajna, 2-0, respectiv 1-0, în timp ce înfrângerile au fost în partidele cu FC Voluntari, cu Dinamo și cu FC Botoșani.

Ce ponturi pariuri îți recomandăm

 Pariul simplu: 1X @ 1.30

 Pariul curajos: 1 @ 2.00


Echipele probabile și absenții

Sepsi Sf. Gheorghe:
Absenți:

ACS Poli Timișoara:
Absenți: