Simona Halep va debuta, cel mai probabil, marți la Roland Garros, în fața sportivei Alison Riske (97 WTA). Pe lângă adversare, numărul 1 WTA va mai avea câteva piedici importante la Paris!

Adversara Simonei Halep vine foarte obosită la Paris, după ce pierdut finala de la Nurnberg, însă vorbim despre Roland Garros, un turneu atât de important, încât sportivii participanți trebuie să treacă peste toți factorii ce țin de oboseală, ori alte piedici neprevăzute, cum ar fi vremea!

Simona Halep și ploaia de la Roland Garros

Se anunță o vreme foarte capricioasă în următoarele două săptămâni la Paris. Ca orice sportiv care practică tenisul, ploaia este un adversar extrem de enervant, chiar și pentru Simona Halep, Sportiva noastră are amintiri neplăcute de la Roland Garros, ediția din 2016. Atunci a început duminică meciul cu Samantha Stosur și l-a încheiat marți! Într-un final, Simona a pierdut confruntarea din optimi, cu toate că meciul a fost întrerupt la scorul de 5-3 în favoarea ei.

500 RON bonus automat pentru clienții noi oferit de Betano! Click aici pentru a-l activa! 

Prognoza meteo pentru următoarele 7 zile la Paris nu este deloc încurajatoare pentru Simona. Furtuna, rafale de ploaie, asta în fiecare zi! O parte din meciuri ar putea fi amânate din această cauză, inclusiv cele ale Simonei!

Furtuna ar putea amâna mai multe meciuri de la Roland Garros
Furtuna ar putea amâna mai multe meciuri de la Roland Garros

Simona Halep și publicul de la Roland Garros

Ne amintim de meciul Simonei cu Jelena Ostapenko în finala Roland Garros de anul trecut. Sportiva noastră a fost susținută de public până la finala cu sportiva din Letonia, însă apoi lucrurile au luat o întorsătură care i-a scăzut serios încrederea Simonei. Publicul a susținut-o pe Ostapenko de la început și până la final. Francezii au fost încântați de agresivitatea ei și au condus-o spre o victorie istorică. Avea doar 19 ani în acel moment! Atmosfera de pe Chatrier a înghenuncheat-o pe Simona, la fel de mult ca și loviturile devastatoare ale letonei.

AICI – Ponturile noastre de la Roland Garros pentru următoarele zile

Ce-i drept, Simona n-o mai poate întâlni pe Ostapenko, întrucât aceasta a fost eliminată încă din primul tur al Roland Garros! Cu toate astea, Halep poate întâlni două sportive din Franța pe partea ei de tablou. În turul 3 ar putea da peste Mladenovic, iar în sferturi peste Caroline Garcia, ambele sportive din Hexagon.

Concentrarea Simonei

Știm cu toții foarte bine că Simona Halep își dorește perfecțiunea, însă acest țel înalt o împiedică să aibă o minte de fier. Anul trecut asta i-a lipsit cel mai mult pentru a deveni campioană la Roland Garros. Cu un spirit de fier, pentru Simona nu mai conta că publicul ține cu Ostapenko și nici nu mai apărea frustrarea generată de agresivitatea letonei. La conferințele de presă de înaintea meciurilor, Halep evita răspunsurile jurnaliștilor, care o întrebau de câștigarea trofeului, asta s-a tradus printr-o presiune suplimentară pusă pe Halep, chiar de Halep!

AICI – Cotă BOMBĂ la un meci al băieților!

Anul acesta, Simona Halep a început să fie mai relaxată. Cele 29 de săptămâni în care a fost numărul 1 mondial au făcut-o să nu mai fugă de presiune și chiar să o îmbrățișeze. ”Eu caut perfecțiunea și sunt foarte frustrată când nu reușesc să o găsesc, chiar dacă perfecțiunea e imposibil de atins. Scopul este să continui să o urmăresc, dar să fiu mai blândă cu mine când nu se întâmplă. Sunt însă mândră că nu am renunţat la luptă după cele mai grele înfrângeri!”