Ponturi pariuri Spal – Atalanta Italia 07.04.2018

Ponturi pariuri Spal – Atalanta Italia 07.04.2018. Numai două puncte o separă pe Spal de locurile retrogradabile, în timp ce Atalanta se află la trei lungimi distanță de ultimul loc de Europa League.

Sunt exact obiectivele pe care cele două echipe și le-au propus la startul sezonului, iar totul se va decide în ultimele nouă etape ale sezonului din campionatul Italiei.

Ce trebuie să știi despre Spal

  • Spal este cea mai în formă echipă dintre cele aflate în a doua jumătate a clasamentului din Serie A. Nou-promovata are două victorii și trei egaluri în ultimele cinci etape.
  • Au fost rezultate bune împotriva contracandidatelor la evitarea retrogradării, însă, mai important, și un rezultat de egalitate împotriva lui Juventus, cea mai puternică echipă din Italia.
  • Deși are o medie mai mică de un gol înscris per meci, Spal se laudă totuși cu cel mai bun atac dintre formațiile care încearcă să rămână în prima ligă și anul viitor.
  • În același timp, doar 12 din totalul celor 30 de meciuri ale sale s-au încheiat cu varianta TG3+ câștigătoare, jumătate pe teren propriu.

Ce trebuie să știi despre Atalanta

  • Atalanta este anual în coasta echipelor mari, însă niciodată nu reușește să le depășească, astfel că finalul de sezon o găsește mereu în preajma locurilor 6-9.
  • În prezent ocupă locul 7, la trei puncte în spatele lui AC Milan, formație ce ocupă ultima poziție de Europa League. De altfel, Atalanta a evoluat în acest sezon în competiția respectivă.
  • Trupa din Bergamo joacă foarte bine în special faza defensivă. Doar primele patru clasate au primit mai puține goluri decât Atalanta.
  • În meciul direct din tur, echipa antrenată de Gian Piero Gasperini a remizat surprinzător, scor 1-1, asta și pentru că ultimele 20 de minut le-a jucat cu un om în minus

Echipele probabile și jucătorii indisponibili

Spal (3-5-2): Merek – Cionek, Salamon, Felipe – M. Lazzari, Viviani, Grassi, Kurtic, Costa – Paloschi, Antenucci
Absenți: Schiattarella, Borriello, Dramé, Mattiello, Simic, Vicari

Atalanta (3-4-1-2): Berisha – Toloi, Palomino, Masiello – Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens – Cristante – Gomez, Petagna
Absenți: Spinazzola, Ilicic, Rizzo


Ce ponturi pariuri îți recomandăm

  •  Pariul simplu: GG @ 1.90 

  •  Pariul curajos: X @ 3.60 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.