Ponturi pariuri Spania – Tunisia Amical 09.06.2018. Reprezentativele Spaniei și Tunisiei dau sâmbătă ultimul test înainte de startul Cupei Mondiale. Se vor întâlni la Krasnodar, de la ora 21.45.

Naționala Spaniei este una dintre favoritele la câștigarea trofeului, dar pregătirea și-a făcut-o special pentru meciurile din grupă. Tunisia se vrea un adversar pe măsura Marocului, națională pe care ibericii o vor disputa în ultima etapă. Portugalia și Iran sunt celelalte echipe din grupă. De cealaltă parte, Tunisia nu poate avea mari pretenții de la acest turneu final. Este în grupă cu Anglia și Belgia și nu poate spera la mai mult de locul 3. Nici Panama nu este un adversar de ignorat pentru elevii lui Nabil Maaloul.


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


  Ce trebuie să știi despre Spania

  • Naționala Spaniei s-a calificat la Cupa Mondială de pe primul loc din grupă, cu un palmares de nouă victorii și o remiză.
  • De la finalul preliminariilor, ibericii au disputat cinci meciuri amicale, în care au înregistrat două victorii și trei remize.
  • Victoria cu Argentina, scor 6-1, a fost de-a dreptul impresionantă, dar celelalte rezultate nu au impresionat. Vorbim aici de 3-3 cu Rusia, 1-1 cu Germania și 1-1 cu Elveția.
  • Va debuta la Cupa Mondială împotriva Portugaliei, pe 15 iunie, la Sochi.

Ce trebuie să știi despre Tunisia

  • Vine după o serie de nouă meciuri fără înfrângere, cu cinci victorii și patru înfrângeri. Cel mai recent, a remizat cu Portugalia (2-2) și cu Turcia (2-2).
  • A pierdut singura partidă precedentă jucată în fața Spaniei, în 2006, la Cupa Mondială din Germania. Ibericii s-au impus atunci cu 3-1.
  • Va debuta la Cupa Mondială pe 18 iunie, în fața Angliei, la Volgograd.

Ce ponturi pariuri îți recomandăm

 Pariul simplu: 1 @ 1.30

 Pariul curajos: Peste 3,5 @ 3.05