Un parior extrem de inspirat a reuşit să bifeze un bilet câştigător, suma obţinută fiind uriaşă. A mizat pe 9 eveniment şi s-a ales cu 36.000 de euro (167.760 de lei).

Inspiraţia a fost maximă! Şi-a ales nouă meciuri şi a pariat o sumă destul de mică în comparaţie cu profitul obţinut. Tipurile de pariu alese au fost dintre cele mai îndrăzneţe, având în vedere confruntările de pe bilet.

Bineînţeles că a trăit emoţii imense pentru a se bucura de întreaga sumă. Combinaţia de pe bilet a fost una extrem de norocoasă: 6 solişti (Anderlecht, Genk, Lyon, PSG, Rennes şi Sevilla), 2 partide la victorie şi ambele marcheză (Lazio şi Napoli) şi un GG simplu (Eintracht Frankfurt RB Leipzig)

A dat lovitura vieţii cu doar 4 euro pariaţi

Pariorul englez a dat adevarată lovitură în minutul 90+4. Singurul meci care mai rămăsese de bifat a fost Anderlecht – Standard Liege, 1 solist. Gazdele s-au văzut conduse la pauză prin golul marcat de Djenepo, în minutul 45, şi părea că nu vor fi capabile să mai întoarcă rezultatul. Surpriza s-a produs în a doua repriză, când Santini a  reuşit egalarea în minutul 72, ca apoi Sanneh să aducă cele 3 puncte în clasament lui Anderlecht, în ultimul minut de prelungiri, şi pariorului suma fabuloasă de 36.000 de euro.

Lista completă a meciurilor jucate:

Anderlecht 2-1 Standard Liege
Cercle Brugge 2-5 Genk
Lyon 4-2 Marseille
Rennes 1-3 Paris Saint-Germain
Rangers 5-1 St Johnstone
Levante 2-6 Sevilla
Lazio 4-1 Genoa
Torino 1-3 Napoli
Eintracht Frankfurt 1-1 RB Leipzig