Verificare bilet CASA PARIURILOR. Aşa verifici rapid dacă biletele tale de la CASA PARIURILOR sunt câştigătoare. Află din acest material dacă biletele online, biletele offline, biletele Lucky Six sau biletele Loto Grecia Keno şi Loto Polonia sunt verzi.

Tot ce ce ai de făcut este să intri pe acest LINK şi să introduci codul de verificare al biletului. Nu e nimi complicat şi nu îţi ia mai mult de un minut. În acest material îţi voi explica paşii pe care trebuie să-i urmezi pentru a verifica dacă un bilet este câştigător la CASA PARIURILOR.

Verificare bilet CASA PARIURILOR. Unde găseşti codul pe bilet

La Casa Pariurilor codul biletului pariat în agenţie se numeşte PIN. Îl găseşti în dreapta sus şi este format din 12 cifre. Am ales un bilet drept exemplu, îl vezi mai jos, pentru a indica în mod precis locul unde găseşti codul pe el. Acesta este compus excusiv din cifre pe care trebuie să le scrii corect, aşa cum le vezi pe tichet, în căsuţa creată special pe site pentru verificare. Aşa cum se vede şi în imaginea de mai jos, PIN-ul tichetului este 110912905756.

L-am scris cifră cu cifră pe site-ul oficial CASA PARIURILOR şi apoi am apăsat pe săgeata de lângă căsuţă. Am aflat printr-un simplu click dacă biletul este sau nu câştigător. Pare puţin complicat să scrii atâtea cifre, uneori se poate să le şi greşeşti şi să nu îţi apară evenimentele pariate de către tine. De aceea trebuie să fii extrem de atent, o singură cifră greşită şi îţi va apărea tichetul unui alt parior.

Verificarea biletului CASA PARIURILOR este extrem de detaliată. În primul rând că îţi arată ora la care l-ai pariat. Apoi avem meciurile, pronosticurile pariu, cotele lor, cota totală a tichetului, miza, câştigul şi impozitul reţinut. Un singur cerculeţ roşu şi biletul este necâştigător. Tot în acest mod poţi să verifci şi bilete la „LOTO” şi la celelate sporturi virtuale.

Verificare bilet CASA PARIURILOR şi REZULTATE

Iată  pas cu pas cum poţi să verifici rezultatele pe site-ul celor de la CASA PARIURILOR. Indiferent de ceea ce ai ales să pariezi, găseşti absolut tot în secţiunea rezultate, aflată în partea dreaptă în site. Această se află deasupra căsuţei de verificare a biletului. Aşa cum se vede şi în imaginea de mai jos, rezultatele se pot afişa în funcţie de zile şi în funcţie de ramurile sportive. Pentru rezultatele LOTO avem o pagină separată, care poate fi accesată dacă dai click sus pe categoria special creată.

Rezulatele LOTO sunt afişate la fel ca cele sportive, dar doar în funcţie de dată. Dacă vrei să vezi ce numere au fost extrase la Loto Italia (Win For Life, 10e Loto Evolution), la Grecia Kino Loto sau la Canada – Loto 6/49, tot ce trebuie să faci e să accesezi pagina destinată acestor rezultate.

Verificare bilet CASA PARIURILOR PARIURI ONLINE

Dacă ai cont pariuri online la CASA PARIURILOR şi vrei să verifici status-ul tichetelor jucate, trebuie să te loghezi cu user şi parolă. În colţul din dreapta sus, sub username-ul tău, ai opţiunea „BILETE”. Aici îţi poţi veririca biletele cu un simplu click, care îţi va afişa o listă cu tot ceea ce ai jucat, în oridine cronologică. Ai şi varianta de a aplica filtre, în funcţie de tipul de bilet pariat (sporturi sau loto) şi în funcţie de statusul lor (deschis, câştigător, necâştigâtor)