Verificare Bilet Go Bet. În acest material îţi voi prezenta cum îţi poţi verifica biletul pus la Go Bet, cum vei afla rapid rezultatele live şi dăcă ai câştigat la pariuri sportive, pariuri loto, Lucky Six şi Curse de câini. Există doar două metode prin care poţi să faci asta, amândouă extrem de uşoare, pe care ţi le voi explica în detaliu mai jos.

Metode verificare Bilet Go Bet

Procedeul prin care poţi să îţi verifici biletele la Go Bet este unul extrem de simplu. Pe care orice persoană ar trebui să-l înţeleagă citind o singură dată. În funcţie de cât de comod eşti sau de cât de bine eşti pus la punct cu tehnologia, există doar două metode prin care poţi să afli dacă ai câştigat. Prima, care este şi cea clasică, este să mergi cu biletul pe care l-ai pariat, după terminarea evenimentelor, la o agenţie Go Bet, să i-l înmânezi persoanei de la casă şi să îi ceri să vadă dacă tichetul este sau nu câştigător. A doua variantă este şi mai uşoară, însă ai nevoie de un smartphone sau un laptop şi de internet. Îl poţi verifica în câteva secunde online.

Verificare Bilet Go Bet. Cum afli dacă ai câştigat

Ca să poţi să foloseşti a doua variantă, cea online, în primul rând trebuie să ai biletul fizic în faţa ta. Apoi să te uiţi fie în partea stângă sus unde scrie SERIE BILET, fie în partea de jos, sub codul de bare. Acolo vei găsi codul care îţi permite să verifici dacă ai câştigat sau nu. Acesta are două componente despărţite de o liniuţă „-” pe care trebuie să o introduci neapărat în căsuţa aferentă de pe site-ul oficial. În caz contrat, vei primi mesajul „Această serie nu aparține unui bilet generat în agenție”. Pentru ca lucrurile să fie şi mai clare, îţi voi prezenta un bilet Go Bet jucat la casă. Şi locurile exacte unde găseşti codul.

Verificare Bilet Go Bet
Verificare Bilet Go Bet

Îl scrii exact aşa cum e pe bilet în căsuţa de pe site   şi dai click pe butonul „Verifică”. Aici vei afla dacă biletul este sau nu câştigător. Ca să înţelegi mai bine îţi voi prezenta mai jos exact cum funcţionează metoda asta. Am luat acest tichet, i-am introdus codul şi instant am primit răspunsul. (exact ca în imaginea de mai jos).

Aşa afli dacă ai câştigat sau nu la Go Bet
Aşa afli dacă ai câştigat sau nu la Go Bet

Verificarea biletului Go Bet este extrem de detaliată. După introducerea codului şi afişarea noii ferestre, poţi afla ce evenimente ai ales, ce tipuri de pariuri ai avut la ele şi ce cote au avut, în caz că ai uitat. 🙂

Tot în acest mod poţi să verifci şi bilete la „Pariuri LOTO”, la „Lucky Six” şi la cursele de câini.

Cum afli rapid rezultatele live la Go Bet

În cele ce urmează, îţi voi prezenta pas cu pas cum poţi să verifici rezultatele live pe site-ul oficial Go bet. Indiferent de ceea ce ai ales, pariuri sportive, pariuri loto, Lucky Six sau Curse de câini, găseşti absolut tot în secţiunea REZULTATE, aflată între Pariuri Loto şi Virtuale. Cu un simplu click ţi se va deschide o nouă pagină, unde poţi să una din cele patru categorii de mai sus. Totul în funcţie de data la care au fost evenimentele. Exact ca în imaginea de mai jos.

Rezultatele live la Go Bet. Află dacă ai câştigat
Rezultatele live la Go Bet. Află dacă ai câştigat

Tot ce trebuie să ştii despre Go Bet

GoBet, parte a grupului Superbet, este o casă de pariuri exclusiv cu puncte de lucru stradele. A fost lansată pe piaţă în 2016, iar de atunci au fost deschise peste 160 de agenții partenere. Baza pe care a fost construită este cea de franciză.