Verificare bilet MOZZART. Cea mai simplă modalitate să-ţi verifici biletul se află în acest material. Fie că l-ai jucat la casă, fie că l-ai jucat online, află de aici cum poţi verifica biletul la MOZZART.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să accesezi site-ul oficial MOZZARTBET, apoi să intri în secţiunea PARIURI şi să introduci codul pe care îl ai pe bilet. Totul este super simplu, iar eu îţi voi explica pas cu pas cum poţi să faci asta. Procesul de verificare durează extrem de puţin, tot ce trebuie să ai e tichetul, un laptop sau un telefon, internet şi afli extrem de rapid dacă e sau nu câştigător.

Verificare bilet MOZZART. Unde găseşti codul pe bilet

La Mozzart codul de pe bilet se află în dreapta sus şi este destul de măricel faţă de ce folosesc celelalte case de a pariuri. Are în componenţă 15 cifre, împărţite în trei calupuri, despărţite de liniuţe „-„ (vezi exemplu în imaginea de mai jos). Mare atenţie, codul trebuie introdus în căsuţa făcută special pentru el (vezi imaginea de mai sus) exact aşa cum îl găseşti pe bilet, inclusiv cu cele două liniuţe.

L-am scris cifră cu cifră pe site-ul oficial MOZZARTBET şi apoi am apăsat pe butonul „CAUTĂ BILET”. Am aflat printr-un simplu click dacă acesta este sau nu câştigător. Bieltul luat ca exemplu de mine a fost verde, suma câştigată fiind fabuloasă, 146,720.21 lei.

Verificarea biletului nu este foarte detaliată. În cazul prezentat de mine nici nu ar fi fost nevoie :))) În partea de sus scrie clar dacă e sau nu câştigător, apoi urmează evenimentele pe care ai pariat, în dreptul cărora se află o căsuţă verde cu un „C” în mijloc, de la câştigător. În partea stângă avem numărul de eveniment, miza, câştigul şi bonusu aferent, în caz că avem un tichet cu un câştig îm plus.

Verificare bilet MOZZART şi REZULTATE

Verificarea rezultatelor pe site-ul MOZZART nu face notă discordantă faţă de cea a biletelor. Indiferent de ceea ce ai ales să pariezi, găseşti absolut tot în secţiunea rezultate, al doilea buton al meniului de sus. Aşa cum se poate observa din imaginea de mai jos, putem selecta data, avem opţiunea de a alege rezultatele în funcţie de un anumit tip de pariu. Şi bineînţeles că nu avea cum să lipsească şi filtru care ne permite să selectăm sportul.

Verificare bilet MOZZART PARIURI ONLINE

Dacă ai cont pariuri online la MOZZART, verificarea biletului se face în modul următor. Te loghezi în cont cu user şi parolă, intri în secţiunea bilete, aflat în colţul din dreapta sus. Ţi se va deschide o fereastră unde poţi să vezi toate biletele pe care le-ai jucat. Şi aici ai toate categoriile: pariuri sportive, loto, jocuri vicrtuale. În acelaşi timp, poţi să selectezi doar biletele câştigătoare, sau biletele pierdute, sau pe cele aflate încă în desfăşurare. Totul depinde de ceea ce cauţi tu.