Verificare bilet River Bet. Cum afli rapid dacă biletul e câștigător

River Bet oferă posibilitatea clienţilor săi să îşi verifice biletele la pariuri plasate în agenţii, pe site. Iată cum poţi afla dacă biletul tău este câştigător!

Cum verifici un bilet la River Bet

Întâi de toate, trebuie să ştiţi câte ceva despre casele de pariuri la care pariaţi. River Bet este o companie românească organizatoare de jocuri de noroc, care o ofertă foarte variată. Pariurile sportive, pariurile pe numere, pariurile live, pariurile pe curse, pariurile pe jocuri de cărți, River Six Balls, precum și afișarea cotelor și rezultatelor printr-un sistem integrat, pentru o adevărată experiență de pariere sunt incluse în portofoliul River Bet.

Acest operator de pariuri este deținut și operat de RIVER BET SRL, cu sediul în Popeşti Leordeni, şoseaua Olteniţei, Nr. 181, Jud. Ilfov CUI: 33736500, licențiată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) prin licența L1200008F001191 valabila de la data de 01.04.2020 pana la data de 31.03.2030.

Pentru a verifica un bilet la pariuri plasat în una dintre agenţiilor River Bet trebuie urmaţi câţiva paşi foarte simpli. În primul rând, trebuie să intraţi pe site-ul riverbet.ro. Apoi, intraţi în secţiunea „Pariuri”. Odată accesată această pagină, veţi regăsi în partea dreaptă o căsuţă cu titlul „Verifică biletul tău”. Nu trebuie decât să introduceţi seria şi codul biletului şi să apăsaţi „Verifică”. Apoi deznodământul biletului se va afişa pe ecran.

Sub căsuţa „Verifică biletul tău” există o altă căsuţă, cu numele „Verifică biletul tău live”. În cazul în care aţi plasat un bilet cu evenimente live şi vreţi să verificaţi dacă este câştigător, introduceţi codul biletului în interiorul căsuţei şi apăsaţi „Verifică”. Rezultatul biletului se va afişa apoi pe ecran.

La River Bet, jucătorii au în ofertă pariuri live sau premeci din 34 de sporturi, precum fotbal, volei, hochei, polo, fotbal în sală sau raliuri. De asemenea, pariorii au în oferte cele mai cunoscute loterii din Europa.

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.