Superbet Verifica Bilete AICI. Afla rapid dacă ai câştigat

Verificare bilet SUPERBET. Există o singură metodă prin care poţi verifica dacă biletele offline, biletele live şi biletele loto sunt câştigătoare. Acest material te va ajuta să afli dacă biletele pe care le-ai pariat sunt verzi, fie că vorbim de pariuri sportive, loterii internaționale, Besix / Lucky Six, curse de câini sau alte sporturi virtuale.

Tot ce trebuie să faci este să intri pe acest LINK şi să introduci codul de verificare al biletului. Este extrem de simplu şi durează mai puţin de un minut. Îţi voi explica mai jos paşii pe care trebuie să urmezi pentru a verifica dacă un bilet este câştigător la SUPERBET.

Verificare bilet SUPERBET. Unde găseşti codul pe bilet

Pentru biletele jucate în agenţii, codul de verificare îl găseşti în partea de sus. Acesta este format din 11 caractere pe care trebuie să le introduci în căsuţa aferentă (vezi imaginea de sus). Atenţie! Codul are două componente despărţite de o liniuţă „-” pe care trebuie să o introduci neapărat. Altfel vei primi mesajul „Ai introdus un cod greşit”. Pentru ca lucrurile să fie şi mai clare, îţi voi prezenta un bilet SUPERBET jucat la casă. Şi locul exact unde găseşti codul. Acesta se află în stânga sus, exact ca în imaginea de mai jos.

După ce l-ai introdus, tot ce trebuie să faci este să dai click pe săgeată de lângă căsuţă şi ţi se va deschide o nouă fereastră. Aici vei afla dacă biletul este sau nu câştigător. Ca totul să fie şi mai clar în privinţa verificării biletului jucat la casă la SUPERBET, îţi voi prezenta un exemplu cât se poate de clar. Am luat un tichet şi i-am introdus codul pe site-ul oficial al celor de la SUPERBET.

Verificarea biletului SUPERBET este extrem de detaliată, nu îţi arată doar dacă a fost sau nu câştigător. După introducerea codului şi afişarea noii ferestre, poţi afla ce evenimente ai ales, ce tipuri de pariu ai la ele, cotele aferente, miza şi câştigul potenţial.

Tot în acest mod poţi să verifci şi bilete la „LOTO”, la „Besix / Lucky Six”, la cursele de câini sau celelate sporturi virtuale.

Superbet verifica Bilete şi REZULTATE

În cele ce urmează, îţi voi prezenta pas cu pas cum să verifici rezultatele pe site-ul celor de la SUPERBET. Indiferent de ceea ce ai ales să pariezi, găseşti absolut tot în secţiunea rezultat. Pariuri sportive, LIVE, LOTO şi pariuri virtuale. Cu un simplu click pe secţiunea REZULTATE, aflată imediat lângă VERIFICARE BILET, intri pe o nouă pagină. Aici poţi să selectezi categoria de sport pe care ai juat şi competiţia în care s-a desfăsurat. Totul în funcţie de data la care au fost evenimentele. Exact ca în imaginea de mai jos.

Dacă vrei să verifici rezultatele la LOTO e de ajuns să apeşi pe secţiunea aferentă. Acolo vei găsi toate extragerile şi numerele câştigătoare de la LOTO Slovacia şi LOTO Italia. Dacă ai un bilet jucat la o dată anterioară şi pe care vrei să îl verifici, tot ce trebuie să faci este să mergi pe calendar şi să selectezi ziua în care a avut loc extragerea.

Verificare bilet SUPERBET PARIURI ONLINE

Dacă ai cont pariuri online la SUPERBET şi vrei să verifici status-ul tichetelor jucate, trebuie să te loghezi cu user şi parolă. Apoi dă click pe avatarul tau şi apasă pe „BILETELE MELE”. Aici vei observa lista biletelor câştigătoare, a celor pierzătoare şi a celor aflate în desfăşurare. Dacă vrei să îi arăţi unui prieten tunul pe care l-ai dat cu ceva timp în urmă, click pe „ISTORIC” şi găseşti ceea ce te interesează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.