Verificare bilet Winner Bet. Cum aflii dacă ai câștigat

În acest articol explicăm cum poţi verifica biletul la pariuri pe care l-ai plasat la Winner Bet. Află rapid dacă ai câştigat, în doi paşi simpli.

Cum verifici dacă biletul la Winner Bet este câştigător

Winner Bet este o casă de pariuri în ascensiune în ţara noastră. Aceasta activează însă şi în alte ţări din Europa. Ceea ce i-a atras pe mulţi pariori către Winner Bet este posibilitatea de a plasa mai multe tipuri de pariuri speciale la fotbal. În plus, sunt şi cotele mărite pentru anumite evenimente, precum şi câteva promoţii atractive. Winner Bet funcţionează sub formă de franciză. Obiectivul companiei este să deschidă în scurt timp 500 de agenţii stradale în toată România.

„Apărut în finalul lui 2019, Winnerbet este noul brand de tip franciză oferit de Winner, una dintre cele mai consacrate mărci din România în domeniul pariurilor sportive. Calitatea şi diversitatea serviciilor pe care Winner le oferă au fost preluate și de Winnerbet, lucru observat din numărul mare de agenții deschise în scurta perioadă de când a apărut pe piață, dar și de succesul pe care acestea l-au înregistrat.

Cu o imagine modernă, cele mai mari cote și bonusuri foarte atractive, Winnerbet pune la dispoziția clienților pariuri sportive, pariuri live, dar și loterii internaționale și aparate de tip slot machine. Toate acestea sub atenta supraveghere a unei echipe tinere, dar experimentată în același timp, gata să fie mereu la înălțimea cerințelor clienților”, scrie într-un comunicat Winner Bet.

Cum verifici dacă biletul la Winner Bet este câştigător

Biletele pe care le-ai plasat într-o agenţie stradală Winner Bet le poţi verifica foarte simplu, online. Tot ce trebuie să faci este să intrii pe site-ul winnerbet.ro. Apoi, trebuie să introduci codul de pe biletul tău în caseta care se află în colţul din stânga sus a paginii, pe care apare textul VERIFICĂ BILET. După ce dai ENTER, vor apărea şi rezultatele biletului tău.

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.