Ponturi pariuri Waregem – Lokeren Belgia 23.05.2018. Campionatul Belgiei își stabilește miercuri ultima finalistă din playofful pentru cupele europene. Duelul le pune față în față de Zulte Waregem și pe Lokeren, de la ora 21.30.

Sistemul extrem de complicat din Belgia ne propune miercuri un duel pe viață și pe moarte, care va stabili echipa care o va înfrunta pe Gent în meciul decisiv care stabilește ultima echipă calificată în cupele europene. Zulte Waregem este câștigătoarea grupei 1 de playoff, în timp ce Lokeren este câștigătoarea grupei 2. Această semifinală este una total neașteptată, în condițiile în care Zulte a terminat sezonul regulat pe poziția a 9-a, iar Lokeren a terminat pe 13. Mai multe despre evoluțiile celor două în playout, în ceea ce urmează.


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


  Ce trebuie să știi despre Zulte Waregem

  • Locul 9 la finalul sezonului regulat, echipa a reușit să câștige grupa 1 a playoffului, cu un avantaj de nouă puncte față de următoarea clasată.
  • Echipa a avut nouă victorii și o remiză în cele zece etape de playoff. Singurul pas greșit a fost făcut în meciul cu OH Leuven, scor 2-2, chiar în prima etapă a playoffului. Au urmat nouă victorii.
  • Trupa antrenată de Francky Dury a avut cel mai bun atac din playoff, cu 35 de goluri marcate în 10 partide. De asemenea, a avut cea mai bună apărare, cu doar 8 goluri primite.

Ce trebuie să știi despre Lokeren

  • Locul 13 în sezonul regulat, echipa a terminat în fruntea grupei 2 din playoff, cu un avans de patru puncte față de următoarea clasată.
  • Palmaresul din playoff arată șase victorii, trei remize și o singură înfrângere. Echipa lui Ladislau Boloni, Antwerp, a fost singura care a reușit să-i ia toate punctele într-un meci lui Lokeren.
  • Seria recentă arată trei meciuri fără înfrângere, din care echipa a obținut șapte puncte: 3-1 cu Oostende, 4-2 cu Beerschot și 1-1 cu Sint-Truiden.

Ce ponturi pariuri îți recomandăm

 Pariul simplu: 1 @ 1.52

 Pariul curajos: 1/1 @ 2.10


Echipele probabile și absenții

Waregem:
Absenți:

Lokeren:
Absenți: