Bilete pariuri castigatoare.  Un roman a dat o lovitura imensa la pariuri, dupa ce a mizat o suma simbolica (100 de ron) pe trei meciuri. Ce-i drept, cotele au fost enorme. Cand e sa vina norocul peste tine, nu prea conteaza ce joci, cum joci, sau ce cote alegi pentru biletele tale.

Bilete pariuri castigatoare

Romanul nostru a castigat 53.000 de lei, mizand 100 de ron pe trei meciuri. Cotele trebuiau sa fie imense pentru un asemenea profit… Asa au si fost! Acesta a mizat ”X final” la Italia – Macedonia, cota pentru un asemenea eveniment fiind răsplătită cu 11,50. Confruntarea dintre cele doua echipe s-a terminat cu o surpriza imensa: 1-1! Un alt meci la care pariorul nostru a mizat ”X final”, a fost cel dintre Croatia si Finlanda. Modric si compania aveau nevoie de victorie pentru a spera la o calificare directa la Cupa Mondiala, insa au remizat, scor 1-1, iar Islanda s-a dus direct la Mondialul din Rusia, in timp ce Croatia va juca la baraj.

VEZI AICI ALT BILET FABULOS CASTIGAT DE UN ROMAN

Ultimul meci al biletului castigator a produs o cota ceva mai mica – 4,00. Mica in comparatie de celelalte doua! Austria a intalnit-o pe Serbia. Pariorul nostru a anticipat corect ca austriecii vor castiga aceasta partida, ceea ce s-a si intamplat, 3-2 fiind scorul. Acest pariu chiar l-a gandit. Serbia era deja calificata la Cupa Mondiala si nu avea de ce sa forteze. Cu toate acestea, a avut emotii din plin, intrucat Austria a fost condusa de doua ori de Serbia!

563,5 a fost cota totala a celor trei evenimente alese de pariorul nostru.