10 Ponturi Pariuri pentru derby-ul Craiova – FCSB + echipele probabile

10 Ponturi Pariuri pentru derby-ul Craiova – FCSB. Cel mai tare meci al etapei a 12-a din Liga 1 se joacă pe noul „Ion Oblemenco”. Partida dintre Universitatea Craiova și FCSB va avea loc duminică, la 21:00.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

10 ponturi pariuri pentru derby-ul Craiova – FCSB. Informații vitale pentru pariori

FCSB caută să revină pe prima poziție, după ce a fost devansată de CFR Cluj. În urma succesului de la Iași, campioana en titre a acumulat 23 de puncte și a întrecut-o pe FCSB, care trebuie să se impună în Bănie ca să redevină lider. De partea cealaltă, Universitatea Craiova se afla la startul rundei a 12-a pe poziția a șasea, cu 16 puncte, astfel că o victorie ar apropia-o la doar două puncte de echipa antrenată de Nicolae Dică.

Înaintea acestui meci, Dică are mari probleme. El nu-l va avea la dispoziție nici de această dată pe Mihai Bălașa, pe lângă Marko Momcilovic, astfel că va trebui să improvizeze din nou în defensivă. De partea cealaltă, Mangia are și el o mare problemă: absența lui Alex Cicâldău, suspendat.

  • Echipele de start:Craiova: Pigliacelli – Martic, Donkor, Kelic, Briceag – Mateiu, Fedele, Bancu – N. Rocha, Koljic, Mitriță.
    FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Filip, Morais – Nedelcu, Teixeira – Man, F. Tănase, F. Coman – Gnohere.

Dacă vrei să pariezi fără niciun risc aceste ponturi, UNIBET vine cu o promoție specială. Pariu GRATUIT în valoare de 250 de RON. Deschide-ți cont prin acest LINK PROMOȚIONAL.

Cele 10 ponturi pariuri pentru derby-ul Craiova – FCSB

Așadar, am ales 10 ponturi pentru derby-ul dintre Universitatea Craiova și FCSB. Unele mai îndrăznețe, altele sigure. Și avem așa:

Cele 10 ponturi pentru derby-ul Craiova – FCSB
3,20 este cota pentru X
1,41 este cota pentru X2
1,79 este cota pentru GG
1,34 este cota pentru peste 1,5 goluri
1,28 este cota pentru minimum 8 cornere
1,42 este cota pentru minimum 4 cornere FCSB
1,36 este cota ca să nu se acorde cartonaș roșu în meci
3,15 este cota ca Elvir Koljic să înscrie
3,30 este cota ca Alex Mitriță să înscrie
3,00 este cota ca Gnohere să înscrie
* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.