5 Ponturi pentru Gaz Metan – FC Botoșani. Am ales doar pariuri „safe”

5 Ponturi pentru Gaz Metan – FC Botoșani. În ziua derby-ului Craiova – FCSB, din etapa a 12-a a Ligii 1, se joacă și meciul dintre Gaz Metan Mediaș și FC Botoșani.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

5 Ponturi pentru Gaz Metan – FC Botoșani. Informații vitale pentru pariori

Gaz Metan Mediaș are un parcurs neașteptat de bun în actuala ediție a Ligii 1, după ce în sezonul trecut a ratat la mustață prezența la barajul pentru menținere în primul eșalon. Înaintea etapei a noua, echipa antrenată de Mihai Teja ocupă locul al treilea, cu 20 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, care a învins-o, însă, pe Poli Iași, scor 1-0, și a urcat pe primul loc. Pe locul secund se află FCSB, la un punct avans de Gaz Metan Mediaș.

Dacă Gaz Metan Mediaș a impresionat, FC Botoșani are evoluții sub așteptări. Echipa pregătită de Costel Enache se află abia pe poziția a 11-a, cu 12 puncte.

În sezonul trecut, cele două echipe s-au întâlnit în patru rânduri, în sezonul regulat al Ligii 1 și în play-out, și și-au împărțit victoriile. Gaz Metan și FC Botoșani au câștigat partidele jucate pe teren propriu, de fiecare dată după meciuri strânse.

Dacă vrei să pariezi fără niciun risc aceste ponturi, UNIBET vine cu o promoție specială. Pariu GRATUIT în valoare de 250 de RON. Deschide-ți cont prin acest LINK PROMOȚIONAL.

5 Ponturi pentru Gaz Metan – FC Botoșani

Ținând cont de informațiile pe care vi le-am oferit, și nu numai, am ales cinci ponturi pentru partida dintre Gaz Metan Mediaș și FC Botoșani.

Cele 5 ponturi pentru Gaz Metan – FC Botoșani
1,34 este cota pentru 1X
1,43 este cota pentru peste 1,5 goluri
1,75 este cota pentru NU „înscriu ambele”
1,25 este cota pentru minimum 8 cornere
1,35 este cota pentru sub 7,5 cartonașe
* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.