10 ponturi tari din Europa League vă propun pentru acest material. Cotele sunt pe cât de îndrăznețe, pe atât de atractive. Dacă le-am combina pe un bilet, cota totală ar fi de  895.7!

Am ales 10 ponturi pariuri din Europa League care au șanse destul de mari să fie verzi la finalul zilei. Din totalul celor 24 de evenimente, mi-au atras atenția în mod special 10, pentru care voi face în ceea ce urmează propuneri de pariere.

  • Verifică BILETUL pe GOLURI de COTĂ 10. Cele mai tari ponturi pariuri din Europa League sunt AICI


10 ponturi tari din Europa League. Îl poți paria gratuit

Biletul poate fi pariat gratuit la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, cu 10 de lei pariaţi putem câştiga 8956.65 de lei.

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 8956.65 de lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

10 ponturi tari din Europa League. Predicții pariuri pentru 4 octombrie

Aşa cum vă povesteam mai sus, am 10 ponturi tari din Europa League de pe urma cărora putem face un profit destul de însemnat. E devărat că avem nevoie și de noroc, având în vedere cotele pronosticurilor. Am analizat într-un articol scris tot astăzi Bayer Leverkusen – AEK Larnaca, pentru care am ales pe rând 1 solist și 1 pauză / 1 final. De această dată merg pe faptul că nu vom avea GG la o cotă de 1.82.

  • Pariezi pe UCL și EL? Dacă o faci la Unibet, poți câștiga 5.000 lei CASH fără rulaj! (Detalii AICI)

O altă partidă pentru care am oferit deja ponturi este Red Bull Salzburg – Celtic, pentru care am ales peste 1,5 și peste 2,5 goluri, doar că de această dată merg pe varianta cornerelor în meci, peste 3,5 pentru echipa oaspete.

10 ponturi tari din Europa League. Ce pariem pe 4 octombrie

Predicțiile mele pentru 2 din cele 10 evenimente le ştiţi deja. Restul meciurilor sunt:  AC Milan – Olympiakos Piraeus, Anderlecht – Dinamo Zagreb, FC Zurich – Ludogorets Razgrad, Zenit St Petersburg – Slavia Praga, Rosenborg – RB Leipzig, Eintracht Frankfurt – Lazio, FC Krasnodar – Sevilla și Sarpsborg 08 – KRC Genk.

AC Milan – Olympiakos Piraeus, peste 0,5 goluri Olympiakos @ 1.74

Anderlecht – Dinamo Zagreb, peste 3,5 goluri @ 3.20

FC Zurich – Ludogorets Razgrad, GG @ 1.75

Zenit St Petersburg – Slavia Praga, 1 @ 1.72

Rosenborg – RB Leipzig, GG @ 1.74

Eintracht Frankfurt – Lazio, GG @ 1.64

FC Krasnodar – Sevilla, 2 @ 2.15

Sarpsborg 08 – KRC Genk, peste 3.5 goluri @ 2.80