2 ponturi pauză / final din Europa League, 13.12.2018 sunt alegerile mele pentru acest material. Merg pe două surprize uriaşe la Celtic – Salzburg şi la AEK Larnaca – Leverkusen.

  • Pariezi pe UCL și EL? Dacă o faci la Unibet, poți câștiga 5.000 lei CASH fără rulaj! (Detalii AICI)

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

2 ponturi pauză / final din Europa League, 13.12.2018 . Celtic – Salzburg

Celtic a pornit cu a treia şansă în Grupa B, după Leipzig şi Salzburg, şi cu toate acestea a reuşit în mod surprinzător să îi devansete pe nemţi. Cu o etapă înainte de final ocupă locul 2. A strâns 9 puncte şi mai are nevoie doar de un egal în această seară pentru a se califica în 16-imi. Doar că nu întâlneşte numai liderul acestei grupe, ci şi echipa „soră” a contracandidatei directe. Salzburg şi Leipzig au acelaşi patronat. Din acest punct de vedere, meciul se anunţă extrem de complicat pentru scoţieni. Austriecii vor face tot ce e posibil să câştige cele 3 puncte şi astfel să îi dea o mână de ajutor lui Leipzig, care are o partidă extrem de facilă în compania lui Rosenborg.

ponturi pauza final: Celtic – Salzburg X pauză – 2 final @ 6,25

BONUS AUTOMAT DE 500 RON DE LA BETANO! CLICK AICI CA SĂ-L ACTIVEZI PE LOC!

2 ponturi pauză / final din Europa League, 13.12.2018 . AEK Larnaca – Leverkusen

AEK Larnaca este deja eliminată din Europa League, meciul cu Leverkusen având doar o miză simbolică pentru ea. Ciprioţii nu au reuşit să îşi depăşescă cu adevărat limitele, singura performanţă notabilă , dacă se poate spune aşa, este că a devansat Ludogoreţ. Bulgarii aflată pe ultima poziţie. Adversarul din această seară este deja calificat în primăvara europeană. Cel mai probabil va aborda partida cu un prim 11 plin de rezervere. Moment prielnic pentru Larnaca să îşi mai treacă în cont 3 puncte şi să îşi păstreze locul 3, cu toate că acesta nu duce nicăieri. Pentru palmaresul lor de echipă mică, cotată cu a 4-a şansă în grupă, contează destul de mult locul pe care vor termina.

pronosticuri fotbal: AEK Larnaca – Leverkusen 1 pauză – 1 final @ 6,50