2 ponturi pauză / final din Europa League 29.11.2018 sunt alegerile mele pentru acest material. Merg pe mâna celor două meciuri ale Grupei B.  Salzburg – Leipzig şi Rosenborg – Celtic!

  • Pariezi pe UCL și EL? Dacă o faci la Unibet, poți câștiga 5.000 lei CASH fără rulaj! (Detalii AICI)


PARIU GRATUIT UNIBET
ACTIVEAZĂ PARIUL GRATUIT!

Dacă pierdem aceste ponturi pauză / final, primești înapoi în cont toți banii pe care i-ai pariat!


Pronosticurile de mai jos merg foarte bine cu oferta celor de la Unibet: pariu gratuit în valoare de 250 de lei. În cazul în care pierzi unul din ponturile pauză / final pe care mizăm, primești toți banii înapoi sub fomă de BONUS!

2 ponturi pauză / final din Europa League 29.11.2018. Salzburg – Leipzig

Salzburg este lider autoritar în Grupa B, cu 4 victorii din 4 posibile şi un total de 12 puncte obţinute. Este ca şi calificată în primăvara europeană şi doar un parcurs negativ, 2 înfrângeri în ultimele două runde plus alte combinaţii de rezultate total nefavorabile, ar putea să facă ca acest lucru să nu se întâmple. Forma arătată de austrieci în Europa League este una excelentă, mai ales prin modul în care şi-a câştigat partidele. Cu toate asta, nu trebuie să uităm că îşi întâlneşte „sora” mai mică, Leipzig. Formaţia din Germania are neapărat nevoie de cele 3 puncte puse în joc, aflându-se în acest moment la egalitate de puncte cu Celtic. Orice pas greşit în această seară ar însemna un plus pentru scoţieni, în lupta pentru optimi.

ponturi pauza final: Salzburg – Leipzig X pauză – 2 final @ 6,00

BONUS AUTOMAT DE 500 RON DE LA BETANO! CLICK AICI CA SĂ-L ACTIVEZI PE LOC!

2 ponturi pauză / final din Europa League 29.11.2018. Rosenborg – Celtic

Meciul pare câştigat de Celtic dinainte să se dispute. Rosenborg nu mai are pentru ce să tragă, s-a autoeliminat deja din Europa League prin rezultatele obţinute. Înfrângeri pe linie, 0 puncte acumulate în această grupă şi cu siguranţă un moral care nu îi mai permite nici măcar să spere la un rezultat de onoare. În schimb, Celtic are şanse mari să treacă peste Leipzig dacă va câştiga acest meci şi nemţii se vor împiedica în Austria, cu Salzburg. Scoţienii trec printr-o formă de moment excelentă şi îmi e greu să cred că nu se vor putea impune în faţa campioanei Norvegiei.

pronosticuri fotbal: Rosenborg – Celtic 2 pauză – 2 final @ 2,38