2 ponturi pauză / final din Liga Campionilor 28.11.2018 sunt alegerile mele pentru acest material. Merg pe două rezultate extrem de îndrăzneţe şi pe două cote bombă.

  • Pariezi pe UCL și EL? Dacă o faci la Unibet, poți câștiga 5.000 lei CASH fără rulaj! (Detalii AICI)


PARIU GRATUIT UNIBET
ACTIVEAZĂ PARIUL GRATUIT!

Dacă pierdem aceste ponturi pauză / final, primești înapoi în cont toți banii pe care i-ai pariat!


Pronosticurile de mai jos merg foarte bine cu oferta celor de la Unibet: pariu gratuit în valoare de 250 de lei. În cazul în care pierzi unul din ponturile pauză / final pe care mizăm, primești toți banii înapoi sub fomă de BONUS!

2 ponturi pauză / final din Liga Campionilor. Tottenham – Inter

Tottenham are o singură variantă la partia din această seară: VICTORIA. Orice alt rezultat înseamnă un „la revedere”, într-o proporţie covârşitoare, de la primăvara Champions League. Spurs ocupă locul 3 în grupă, la 3 lungimi în spatele Inter-ului. Partida de pe Wembley este capitală pentru englezi, mai ales că în tur au pierdut, cu mult ghinion e adevărat, scor 1-2, în Italia. De cealaltă parte, Inter a revenit în Liga Campionilor în stil de echipă mare, după 6 ani. Este foarte aproape de calificarea în optimi, mulţumindu-se şi cu un rezultat de egalitate contra celor de la Tottenham. În acest caz, cu 7 puncte şi un ultim meci cu PSV, pe teren propriu, italienii ar sta la mâna lor, nemaicontând rezultatul dintre Barca şi Tottenham. Vor trage tare să îşi uşureze accederea în optimi încă de pe acum.

ponturi pauza final: Tottenham – Inter 2 pauză – 1 final @ 20,00

BONUS AUTOMAT DE 500 RON DE LA BETANO! CLICK AICI CA SĂ-L ACTIVEZI PE LOC!

2 ponturi pauză / final din Liga Campionilor. PSV – Barcelona

PSV şi-a semnat deja sentinţa, este eliminată din primăvara Europa League după ce nu a reuşit să acumuleze mai mult de un punct în cele 4 runde disputate. Locul trei este imposibil de atins, parcursul perfect pe care ar trebui să îl aibă este nerealizabil, jocul practicat nu le oferă astfel de speranţe. Cu toate acestea ar putea să profite de superficialitatea cu care Barcelona ar pute trata meciul. Măcar în prima repriză. Catalanii sunt deja calificaţi în primăvara Champions League, au 10 puncte şi motive prea puţine să înceapă această confruntare în forţă. Mai ales că în campionat au pierdut prima poziţie în favoarea Sevilliei. Antrenorul Valverde are şi doup probleme mari de lor, Suarez şi Arhtur nefăcând deplasarea în Olanda.

pronosticuri fotbal: PSV – Barcelona 1 pauză – 2 final @ 18,00