5 Ponturi Pariuri Bologna – Juventus. De la ora 21:45, pe Stadio Renato Dall’Ara, una dintre optimile de finală ale Coppa Italia.

Partida se anunţă una destul de dezechilibrată, Bologna întâlnind pe teren propriu cea mai în formă echipă din Italia, liderul la zi al campionatului şi deţinătoarea Cupei, Juventus. Cota pentru o victorie a echipei gazdă este una foarte mare, care a scăzut între timp de la 9.00 la 8.50. Victoria „Bătrânei Doamne” este resplătită de casele de pariuri cu o cotă de 1,35, în scădere şi ea de la 1,36!

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

5 Ponturi Pariuri Bologna – Juventus. Informații vitale pentru pariori

Bologna trece print-o formă de groază în Serie A, acolo unde ocupă primul loc retrogradabil. A strâns extrem de puţine puncte, 13 după 19 etape. În acest moment este una dintre favoritele pentru a merge în Serie B. Formaţia antrenată de Pippo Inzaghi nu îşi permite să se gândească niciun moment la cupă, rămânerea în prima divizie fiind singurul şi cel mai important obiectiv.

De cealaltă parte, Juventus merge cu paşi siguri către un nou titlu de campioană. Torinezii sunt neînvinşi în actuala stagiune, au strâns 53 de puncte din 57 posibile şi pare greu de crezut că cine îi va putea detrona de pe prima poziţie. Juve este deţinătoarea cupei şi cu siguranţă că obţinerea trofeului reprezintă un alt obiectiv foarte aproape de îndeplinit.

Cele 5 Ponturi Pariuri Bologna – Juventus

În cadrul celor 5 ponturi pariuri de la Bologna – Juventus nu putea să lipsească gol marcat oricând de Cristiano Ronaldo, cota oferită de BETANO fiind de 1.66! Cea mai „safe” cotă este însă pentru victoria torinezilor, 1,33!

Cele 5 Ponturi Pariuri Bologna – Juventus
1,33 este cota pentru 2
1,83 este cota pentru peste 2,5 goluri
1,60 este cota pentru 2 şi peste 1,5 goluri
1,50 este cota pentru peste 1,5 goluri Juventus
1,66 este cota pentru gol oricând C.Ronaldo
* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.