5 Ponturi Pariuri Chelsea – Newcastle. Pe Stamford Bridge, cu începere de la ora 19:30, se dispută ultima partidă a zilei din Premier League.

Ambele formaţii nu traversează nu trec prin cea mai bună formă de moment. Chelsea vine după un eşecul din cupă cu Tottenham, o partidă în care nu a reuşit nici măcar să înscrie, şi semieşecul de pe teren propriu cu Southampton, scor 0-0. Newcastle nu a mai câştigat de cinci meciuri şi are nevoie foarte mare de puncte, chiar de cele trei puncte având în vedere că se află foarte aproape de zona retrogradării.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

5 Ponturi Pariuri Chelsea – Newcastle. Informații vitale pentru pariori

Chelsea se află abia pe locul 4 în Premier League, ultimul de Champions League, cu 44 de puncte după 21 de runde disputate, la patru de Tottenham şi la trei peste de Arsenal. Vine după o înfrângerea usturătoare din derby-ul Londrei cu Spurs, în cupă, şi are mare nevoie să câştige partida din această seară. În special pentru a se revanşa în faţa fanilor. Echipa antrenată de Sarri trece printr-o perioadă mai dificilă, jocul a început să scârţie, nu mai marchează atât de multe goluri.

De cealaltă parte, Newcastle începe să simtă fiorul rece al retrogradării, aflându-se în acest moment la doar două puncte de primul loc care duce în Championship. Se află pe locul 15, cu 18 puncte, la fel ca Burnley şi Cardiff. Coţofenele merg din rău în mai rău, au câştigat un singur meci din ultimele nouă, şi acela tocmai pe 15 decembrie, 1-0 cu Huddersfield.

Cele 5 Ponturi Pariuri Chelsea – Newcastle

În cadrul listei celor 5 ponturi pariuri pentru Chelsea – Newcastle avem unul care mi se pare cel mai interesant. 1,50 este cota pentru intervalul 0-3 goluri. Cu şanse foarte mari să iasă. În ultimele 6 partide din campionat ale lui Chelsea s-au marcat sub 2,5 goluri.

Cele 5 Ponturi Pariuri Chelsea – Newcastle
1,55 este cota pentru peste 2,5 cartonaşe
1,50 este cota pentru sub 3,5 goluri
1,50 este cota pentru NG
1,33 este cota pentru peste 8,5 cornere
1,50 este cota pentru 0-3 goluri
* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.