5 Ponturi Pariuri City – Burton. Pe Etihad Stadium, cu începere de la ora 21:45, trupa lui Pep Guardiola are o misiune extrem de ușoară în semifinalele Cupei Ligii Angliei.

Manchester City este deținătoarea trofeului și cu siguranță își dorește să îl păstreze și anul acesta în vitrina sa. În mod normal, „cetățenii nu ar trebui să aibă probleme în această dispută dacă ținem cont că întâlnesc o echipă mult mai slabă ca valoare decât ei. Burton este o formație de liga a 3-a și cu siguranță nu ar cum să îi pună vreo problemă lui City.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

5 Ponturi Pariuri City – Burton. Informații vitale pentru pariori

Burton activează în League One, divizia a treia din Anglia, și vine pe Etihad Stadium să facă mai mult act de prezență. A reușit o performanță extraordinară ajungând până în această fază a competiției și cu siguranță că jucătorii sunt convinși că City este o echipă prea puternică pentru ei.

Cele 5 Ponturi Pariuri City – Burton

Ţi-am pregătit cele mai interesante 5 ponturi pariuri de la City – Burton. Cota pe care nu ai voie s-o ratezi este de 1,40 pentru City câștigă ambele reprize.

Cele 5 Ponturi Pariuri City – Burton
1,28 este cota pentru NG
1,50 este cota pentru peste 3,5 goluri
1,40 este cota pentru City câștigă ambele reprize
1,80 este cota pentru peste 1,5 goluri la pauză
1,30 este cota pentru City marchează în ambele reprize
* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.