5 Ponturi Pariuri Gijon – Valencia. De la ora 22:30, se va juca prima partidă din cadrul optimilor de finală ale Cupei Spaniei, meci ce va avea loc pe Estadio El Molinon.

Confruntarea tur dintre Gijon și Valencia pare extrem de dezechilibrată la prima vedere, având în vedere că se întâlnesc două formații care evoluează în eșaloane diferite. Casele de pariuri merg tot pe această variantă. Atenție! Însă doar pare! Pentru că Valencia, deși evoluează în La Liga, nu trece deloc printr-o perioadă bună. Din contră, evoluțiile sunt extrem de modeste.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

5 Ponturi Pariuri Gijon – Valencia. Informații vitale pentru pariori

De cealaltă parte, Valencia are un sezon la fel de slab, doar că în prima divizie. „Liliecii” continuă să joace la fel de modest ca la începutul campionatului, se află abia pe locul 12, cu 22 de puncte după 18 runde. Oaspeții duelului din această seară au cel mai slab atac din campionat, dar și a treia cea mai bună apărare, 16 goluri marcate și 16 primite. Valencia a mai disputat doar un tur în Copa del Rey, a trecut cu mari emoții de Ebro, divizionară secundă, scor 1-0.

Cele 5 Ponturi Pariuri Gijon – Valencia

Ţi-am pregătit 5 ponturi pariuri extrem de tari pentru Gijon – Valencia. Cea mai mare cotă este de 1,90, în timp ce cota cea mai mică este de 1,30.

Cele 5 Ponturi Pariuri Gijon – Valencia
2,05 este cota pentru X la pauză
1,26 este cota pentru sub 3,5 goluri
1,70 este cota pentru 0-2 goluri
1,26 este cota pentru sub 1,5 goluri Gijon
1,50 este cota pentru peste 4,5 cartonașe
* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.