5 ponturi pariuri pentru Bologna – AC Milan. Marţi, de la ora 21:30, pe arena Renato Dall’Ara, are loc ultimul duel al etapei cu numărul 16 din Serie A.

  • Moș Crăciun vine cu un BONUS extravagant la Betano: 500 de RON automat! Încasează-l pe LOC!

Cele două echipe ocupă locuri în clasament total diferite, distanţa între ele fiind una uriaşă. Şi, în acelaşi timp, mizele diferite. În timp ce AC Milan se luptă pentru un loc de Champions League şi, de ce nu, o poziţie în TOP 3, Bologna speră să se salveze de la retrogradare.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

Bologna – AC Milan. Informații vitale pentru pariori

Bologna este una dintre codaşele actualei ediţii de Serie A, ocupând momentat locul 18, cu doar 11 puncte strânse în 15 etape. În cazul unui rezultat de egalite va rămâne pe aceeaşi poziţie. Se află la două lungimi distanţă de echipa clasată mai sus. Având în vedere felul în care evoluează trupa lui Inzaghi, este probabil cel mai slab sezon din ultimii 10. Gazdele acestei partide nu au mai câştigat din septembrie, atunci când o învingeau pe Udinese, scor 2-1. Îşi vor dori cu siguranţă să reuşească acum.

Investiţiile masive făcute la AC Milan nu au deocamdată deznodământul aşteptat. În Serie A se află tot în spatele lui Juve şi a lui Napoli, iar în Europa League a fost eliminată încă din faza grupelor, după înfrângerea cu Olympiacos din ultima etapă. În întrecerea internă nu se află nici măcar pe podium, ocupă momentan poziţia a 4-a, la 6 lungimi de următoarea echipă, Inter Milano. Partida din această seară înseamnă mult mai mult decât Bologna – AC Milan, vom avea un duel între doi foşti coechipieri, Inzaghi – Gattuso, dintr-o perioadă în care milanezii contau cu adevărat şi în Italia, şi în Europa.

Cele 5 ponturi pariuri pentru Bologna – AC Milan

Ţi-am pregătit cele mai tari 5 ponturi pariuri pentru această confruntare. Cea mai joasă cotă este de 1,30 pentru peste 1,5 goluri, cea mai mare cotă este de 4,75 pentru X pauză / 2 final.

Cele 5 ponturi pariuri pentru Bologna – AC Milan
2,00 este cota pentru 2
1,30 este cota pentru peste 1,5 goluri
1,80 este cota pentru GG
4,85 este cota pentru X pauză / 2 final
1,80 este cota pentru sub 2,5 goluri
* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.