5 ponturi pariuri pentru Muntenegru – Serbia, meci din grupa României. Runda a treia a Ligii Națiunilor ia startul joi cu șapte meciuri care mai de care mai interesante și atractive pentru pariori.

Unul dintre cele mai interesante este Muntenegru – Serbia, meci din grupa României. Partida este programată la Podgorica, la 21:45, în grupa a patra din seria C.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

Muntenegru – Serbia. Informații vitale pentru pariori

Înaintea acestui meci, Muntenegru este liderul grupei, cu patru puncte și golaveraj 2-0, la egalitate cu adversara sa, Serbia, care are însă golaveraj mai slab: trei goluri înscrise și două primite. România ocupă poziția a treia, cu două puncte din tot atâtea meciuri, în timp ce Lituania este ultima clasată, cu două înfrângeri.

Până acum, în această grupă au avut loc următoarele rezultate: Lituania – Serbia 0-1, Muntenegru – Lituania 2-0, România – Muntenegru 0-0 și Serbia – România 2-2.

Dacă vrei să pariezi fără niciun risc aceste ponturi, UNIBET vine cu o promoție specială. Pariu GRATUIT în valoare de 250 de RON. Deschide-ți cont prin acest LINK PROMOȚIONAL.

Cele 5 ponturi pariuri pentru Muntenegru – Serbia

Așadar, am ales 5 ponturi mai mult sau mai puțin îndrăznețe pentru meciul dintre Serbia și Muntenegru. Deși joacă în deplasare și întâlnește liderul grupei, Serbia rămâne marea favorită a meciului, dar și la câștigarea grupei. Astfel, mizăm pe sârbi în partida de joi seară. Prin urmare, avem așa:

Cele 5 ponturi pentru Muntenegru – Serbia
1,22 este cota pentru X2
1,08 este cota pentru minimum un gol
1,91 este cota pentru victorie Serbia
1,20 este cota pentru sub 3,5 goluri
1,70 este cota pentru „nu înscriu ambele”
* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.