5 ponturi pariuri pentru Sepsi – FCSB e alegerea mea pentru acest material. Sepsi o întâlnește pe FCSB, pe stadionul central din Sfântul Gheorghe, cu începere de la ora 20:00. Partida este extrem de importantă pentru ambele formații. Toate cele 5 ponturi pariuri oferite la Dinamo – CFR au fost câștigătoare.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

5 ponturi pariuri pentru Sepsi – FCSB. Informații vitale pentru pariori

Sepsi este cea mai mare surpriză a acutalei stagiuni de Liga 1. Se află pe locul 6, ultima poziție de playoff, cu 24 de puncte după 17 etape, la 3 lungimi distanță de urmăritoarele ei, Astra și Hermannstadt. Practică un joc spectaculos, acesta fiind unul dintre motivele pentru care se poziționează așa de sus. Cu toate acestea, trupa lui Eugen Neagoe nu se simte foarte bine pe teren propriu, acolo unde, chiar dacă a câștigat-o pe ultima, le-a pierdut pe anterioarele trei.

De cealaltă parte, FCSB este într-o continuă urmărire a liderului CFR, aflându-se la 5 puncte în spate după ce clujenii au câștigat aseară cu Dinamo. În aceste condiții, echipa lui Gigi Becali are neapărat nevoie de cele 3 puncte puse în joc. Nicolae Dică are motive de bucurie pentru această partidă, golgheterul Gnohere revine după suspendare și cel mai probabil va fi titularizat.

Dacă vrei să pariezi fără niciun risc aceste ponturi, UNIBET vine cu o promoție specială. Pariu GRATUIT în valoare de 250 de RON. Deschide-ți cont prin acest LINK PROMOȚIONAL.

Cele 5 ponturi pariuri pentru Sepsi – FCSB

4 din cele 5 pronosticuri pariuri sunt extrem de îndrăzneţe şi merg pe un meci echilibrat. Există cote destul de mari şi avem nevoie şi de puţin noroc că să fie verde la finalul meciului.

Cele 5 ponturi pariuri pentru Sepsi – FCSB
3,35 este cota pentru X
2,25 este cota pentru peste 1,5 goluri ale echipe oaspete
4,80 este cota pentru X pauză / X final
2,28 este cota pentru peste 2,5 goluri
1,54 este cota pentru echipa gazdă să marcheze minim un gol
Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.