5 Ponturi Pariuri PSG – Guingamp. De la ora 22:05, pe Parc des Princes, liderul campionatului Franței dispută primul său meci în 2019 pe teren propriu, în Cupa Ligii Franței, în compania lanternei roșii din Ligue 1.

Partida se anunță una extrem de dezechilibrată, diferența de valoare fiind una foarte mare în favoarea campioanei Franței. De altfel, cota oferită de casele de pariuri pentru o victorie a lui PSG spune totul despre această diferență uriașă, 1.11 pentru o victorie a gazdelor. Guingamp nu poate emite pretenții la acest meci, principalul obiectiv fiind acela de a se salva de la retrogradare.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

5 Ponturi Pariuri PSG – Guingamp. Informații vitale pentru pariori

Guingamp se află într-o situație dezastruoasă în campionat, este ultima clasată, cu doar 11 puncte după 18 meciuri. Șansele de a se salva de la retrogradare încep să fie din ce în ce mai mici, diferența față de ultimul loc care se salvează fiind de șase puncte. În aceste condiții, meciul din această, din cadrul Cupei Ligii Franței, e fără miză pentru cei de la Guingamp.

Cele 5 Ponturi Pariuri PSG – Guingamp

Am pregătit o listă cu 5 ponturi pariuri cele mai bune la PSG – Guingamp. Cea mai interesantă cotă este 2,15 pentru ambele marchează, una care ne poate dubla banii.

Cele 5 Ponturi Pariuri PSG – Guingamp
2,15 este cota pentru GG
1,28 este cota pentru peste 2,5 goluri
1,38 este cota pentru 1 la pauză
1,90 este cota pentru peste 1,5 goluri la pauză
1,47 este cota pentru City marchează în ambele reprize
* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.