5 Ponturi pariuri Real Madrid – Leganes. Pe Santiago Bernabeu, cu începere de la ora 22:30, se dispută manșa tur din cadrul optimilor Cupei Spaniei dintre Real și Leaganes.

Galacticii se află într-o situație complicată, după debutul dezastruos din noul an cu Real Sociedad, de pe teren propriu, meci pe care l-au pierdut cu 0-2. Partida din această seară este momentul oportun pentru ei să se revanșeze în fața propriiilor suporteri. Și nu numai! Cum câștigarea campionatului pare mai mult un vis îndepărtat, câștigarea Cupei devine obligatorie.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

5 Ponturi pariuri Real Madrid – Leganes. Informații vitale pentru pariori

Real se află într-o criză profundă, în campionat dezamăgesc meci după meci, ultima ispravă a galacticilor fiind înfrângerea de pe teren propriu cu Real Sociedad, care a consființit al șaselea eșec. În 18 runde! Echipa antrenată de Santiago Solari ocupă locul 5 în La Liga, la zece puncte în spatele rivelei și liderului, Barcelona. Deși calificată în optimile Ligii Campionilor, Cupa Spaniei pare singurul trofeu accesibil în acest moment.

Leganes nu o duce nici ea prea bine, a pierdut ultima partidă pe terenul lui Espanyol, a căzut pe locul 16 în clasament, la doar trei puncte de retrogradare. Secunda Division bate la porțile grupării de lângă Madrid. Cupa Spaniei nu poate reprezentat în acest caz un obiectiv, mai ales că există în competiție echipe mult mai valoroase ea.

Cele 5 Ponturi pariuri Real Madrid – Leganes

În cadrul listei celor 5 ponturi pentru Real Madrid – Leganes se află două extrem de îndrăznețe. 2,37 ca Vicinius să marcheze un gol și 3,75 pentru ca Real să nu câștige la mai mult de un gol diferență.

Cele 5 Ponturi pariuri Real Madrid – Leganes
1,38 este cota pentru 1
1,60 este cota pentru peste 2,5 goluri
1,85 este cota pentru GG
2,37 este cota pentru un gol Vicinius Jr.
3,75 este cota pentru ca Real să se impună la diferență de un gol
* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.