6 pariuri speciale pentru Lituania – România sunt alegerile mele pentru acest material. Cota totală este de 225, 906. Partida e live stream online pe PRO TV , de la ora 21:45, la cea mai bună calitate AICIPARIU GRATUIT UNIBET
Lituania – România | România peste 1,5 goluri @ 1.88

PARIEZI 100 LEI >> CÂȘTIGI 188 LEI

ACTIVEAZĂ PARIUL GRATUIT!

Dacă pierdem acest pronostic, primești înapoi în cont toți banii pe care i-ai pariat!


6 pariuri speciale pentru Lituania – România. Cele mai tari ponturi

Joi, de la ora 21.45, Lituania primeşte vizita României, un meci extrem de important pentru naţionala noastră. În grupă, lucrurile sunt clare după primele două runde. Serbia, Muntenegru şi România se luptă pentru locul 1, în timp ce Lituania pare condamnată la ultima poziţie în grupă. S-a confirmat deja ceea ce se ştia încă de la tragerea la sorţi. Lituanienii au înregistrat deja două înfrângeri, cu Serbia (0-1) acasă şi cu Muntenegru (0-2) în deplasare. Au 0 puncte şi şanse extrem de mici să obţină mai mult în grupa 4.

EȘTI PE MOBIL? AI UN PARIU GRATUIT FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ DIN PARTEA FORTUNA!

În tabăra noastră situaţia e simplă. Selecţionata lui Cosmin Contra are nevoie de victorie la Vilnius. După primele două rund, suntem pe locul 3, cu 2 puncte, după remizele cu muntenegrenii (0-0) şi cu sârbii (2-2). Un eventual rezultat negativ ar face ca meciul de duminică cu Serbia să devină decisiv pentru noi. Selecţionerul României se confruntă cu o serie de jucători indisponibili: Chiricheş, Bălaşa, Pintilii şi Budescu. Cu toate astea, cred că tricolorii sunt capabili să înscrie de două ori. Cota pentru acest pont pariu este de 1.88.

6 pariuri speciale pentru Lituania – România. Predicţii pariuri

Primul pariu special pentru Lituania – România îl ştiţi deja. Acestea sunt următoarele 5: Nicolae Stanciu înscrie pentru tricolori @ 3.20, România înscrie în ambele reprize @ 2.85, România câştigă fără să primească gol @ 2.06, X pauză / 2 final @ 4.10, sub 2,5 goluri în meci @ 1.56.