6 Ponturi pariuri Tottenham – Chelsea. Marți, de la ora 22:00, pe „Wembley Stadium”, avem super derby în Cupa Ligii Angliei.

Tottenham și Chelsea promit un spectacol total în derby-ul londonez, din cadrul primei manșe a semifinalei Cupei Ligii Angliei. Cele două formații sunt colege de clasament în Premier League, ocupând locurile 3, respectiv 4. Ambițiile sunt mari în ambele tabere, astfel încât cu siguranță partida va fi una destul de echilibrată. Tottenham e favorită la casele de pariuri, pentru 1 solist având o cotă între 2,30 și 2,37. În ultimele ore se pariează destul de mult pe Chelsea, cota acestora scâzând de la 3,50 la 3,10 și chiar 3.00!

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

6 Ponturi pariuri Tottenham – Chelsea. Informații vitale pentru pariori

Tottenham stă destul de bine în clasamentul Premier League, având șanse destul de bune să evolueze și în sezonul viitor în Champions League, astfel încât Pochettino nu are de ce să își menajeze o parte din titulari pentru derby-ul londonez cu Chelsea.  Hugo Lloris, Kieran Trippier, Toby Alderweireld, Moussa Sissoko şi Christian Eriksen sunt anunțați printre titulari la echipa gazdă.

De cealaltă parte, Chelsea e la 4 puncte distanță de rivală, ocupând în prezent locul 4 în Premier League. Echipa antrenată de Sarri e neînvinsă de patru meciuri, în toate competițiile, cu toate că în ultima perioadă nu a mai reușit să impresioneze la fel de tare ca la începutul sezonului. Antrenorul lui Chelsea are ceva probleme de lor, Willian, o piesă extrem de importantă în angrenajul echipei, fiind incert pentru partida din această seară.

Cele 6 Ponturi pariuri Tottenham – Chelsea

Ţi-am pregătit 6 ponturi pariuri extrem de tari pentru Tottenham – Chelsea. Cea mai mare cotă este de 2,70, în timp ce cota cea mai mică este de 1,61!

Cele 6 Ponturi pariuri Tottenham – Chelsea
2,17 este cota pentru X la pauză
1,75 este cota pentru peste 2,5 goluri
1,61 este cota pentru GG
2,70 este cota pentru peste 1,5 goluri la pauză
2,02 este cota pentru peste 1,5 cartonașe la pauză                                                                                                          2,40 este cota pentru 1
* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.