6 predicții pariuri pentru Lazio – Juventus. De la ora 21:30, Serie A ne propune al doilea derby al rundei cu numărul 21.

La această partidă, vă propun un pont care mie mi se pare safe de jucat. Este vorba despre echipa oaspete câştigă, la o cotă frumuşică de 2,11! Dacă pariezi 100 de lei, îţi poţi dubla destul de uşor banii, în opinia mea. În cele ce urmează îţi voi spune şi de ce cred asta.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

6 predicții pariuri pentru Lazio – Juventus. Informații vitale pentru pariori

Lazio se află în acest moment clasată în afara cupelor europene în Serie A, ocupând locul 7, cu 32 de puncte după 20 de runde. Vinovată indirect pentru acest lucru este şi Sampdoria care şi-a câştigat partida din această etapă şi a trecut peste Lazio cu un punct. Şi mai există o vinovată, înfrângerea pe care lazialii au suferit-o etapa trecută cu Napoli. Echipa lui Ştefan Radu nu îşi mai permite încă un insucces pentru că ar rămâne la trei puncte de Milan, ocupanta ultimului loc de Champions League.

De fiecare dată când scriu despre Juventus încep aşa, „Juventus defilează în Italia…”, pracursul excelent pe care îl are transformă primul rând într-un şablon. N-ar putea să existe momentan altă echipă care să conducă la modul ăsta în fruntea Seriei A. 8 puncte avans şi un meci mai puţin, 0 înfrângeri în competiţiile interne din Italia, cele mai multe marcate şi cele mai puţine primite goluri. Echipa lui Massimiliano Allegri este plină de recorduri în acest sezon. Şi pare greu de crezut că nu vor reuşi să se impună pe Olimpico, în această seară.

Cele mai tari 6 predicții pariuri pentru Lazio – Juventus

Cele mai îndrăzneţ pont pariuri de la Lazio – Juventus este că Ronaldo va marca un gol oricând în meci. BETANO ne oferă o cotă destul de bună pentru ca acest lucru să se întâmple. Cea mai „safe” cotă la această partidă este 1,33 pentru minimum 2 goluri în meci.

6 predicții pariuri pentru Lazio – Juventus

2,14 este cota pentru 2
1,33 este cota pentru peste 1,5 goluri
2,65 este cota pentru 2 şi peste 1,5 goluri
1,44 este cota pentru peste 0,5 goluri la pauză
1,60 este cota pentru peste 1,5 cartonașe la pauză                                                                                                          1,72 este cota pentru gol Cristiano Ronaldo

* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.