7 Ponturi Pariuri Getafe – Barcelona. Cu începere de la ora 21:45, cele două echipa se vor confrunta în una dintre cele mai spectaculoase întâlniri din La Liga.

Getafe va trage tare pentru a obţine cel puţin un punct, mai ales că se află foarte aproape de ultima poziţie de Europa League. În plus, gazdele acestui meci pierd foarte, foarte greu pe teren propriu. Barca poate profita de un eventual rezultat de egalitate între Sevilla şi Atletico şi se poate distanţa de principalele urmăritoare cu o victorie în această seară.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

7 Ponturi Pariuri Getafe – Barcelona. Informații vitale pentru pariori

Getafe arată o formă de moment excelentă, 6 victorii, 7 rezultate de egalitate şi doar 4 înfrângeri, în cele 17 etape disputate. Ocupă în acest moment poziţia a 7-a, cu 25 de puncte, prima de sub locurile de Europa League, la doar un punct distanţă de ultima poziţie de cupă europeană. Cu siguranţă Getafe îşi va dori să nu piardă în această seară.

Barcelona este liderul la zi din La Liga, 37 de puncte strânse în 17 etape, cu 3 mai multe decât principala urmăritoare, Atletico Madrid. Catalanii vin după victoria obţinută fără emoţii din runda precedentă cu Celta Vigo, scor 2-0. Ambele goluri au fost marcate în prima repriză. Echipa antrenată de Valverde este favorită certă în partida din această seară.

Cele 7 Ponturi Pariuri Getafe – Barcelona

Ţi-am pregătit 7 ponturi pariuri extrem de tari pentru Getafe – Barcelona. Cea mai mare cotă este de 1,90, în timp ce cota cea mai mică este de 1,30.

Cele 7 Ponturi Pariuri Getafe – Barcelona
1,46 este cota pentru 2
1,66 este cota pentru peste 2,5 goluri
1,93 este cota pentru nu marchează ambele
1,90 este cota pentru 1 la pauză
1,70 este cota pentru 2&peste 1,5 goluri                                                                                                                            1,30 este cota pentru peste 0,5 goluri în prima repriză                                                                                                  1,66 este cota ca Messi să marcheze un gol
* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.