AICI vezi meciul Alashkert – CFR Cluj live stream pe TV Online pe bilete-pariuri.ro. Transmisiunea este oferită de Digi Sport și Look TV. Confruntarea se dispută în cadrul turului 3 al Europa League și are ora de start la 19:00.

Meciul Alashkert – CFR Cluj va putea fi văzut online pe bilete-pariuri.ro începând cu ora 19:00. Partida din Armenia va putea fi văzută și pe pagina noastră speciale de transmisiuni live acolo unde vor putea fi urmărite în format live stream și celelalte două partide ”românești” din Europa League: Hajduk Split – FCSB (21:45) și RB Leipzig – CSU Craiova (19:30). 

Aici vezi live stream online Alashkert – CFR Cluj live stream la TV Online: Digi Sport, Look TV

Cofruntarea Alashkert – CFR Cluj va putea fi urmărită fără întreruperi și la o calitate HD, sub acest paragraf, începând cu ora 19:00. 

Am aflat cum vom putea vedea live meciul din Armenia, acum este mandatoriu să vorbim și despre pariurile care merită încercate la Alashkert – CFR Cluj. Casele de pariuri o dau drept mare favorită pe gruparea lui Toni Conceicao, care dispute de un multiplicator de 1,50 la victorie.

Alashkert – CFR Cluj live stream pe Digi Sport și Look TV în Europa League

Alashkert e tipul de echipă care nici măcar nu visează să ajungă în grupele vreunei competiții europene. În schimb, se mulțumește cu evoluția din campionatul intern, acolo unde s-a clasat pe primul loc în ediția precedentă.

A ajuns să evolueze în turul 3 al Europa League după ce a  fost eliminată din Champions League de către Celtic. 0-6, scor la general. A ajuns în turul al 2-lea din Liga Europa, unde a trecut peste Sutjeska, 1-0, scorul după cele două partide.

Până să vorbim despre CFR Cluj, îți prezint și o ofertă specială, pusă la dispoziție de Betano. Această casă de pariuri îți oferă un BONUS de 500 de ron pe care să-i pariezi pe ce vrei tu, nu doar Alashkert – CFR Cluj Click AICI pentru a lua BONUSUL de 500 de ron

Alashkert – CFR Cluj, joi, de la 19:00, LIVE VIDEO pe Digi Sport și Look TV

CFR Cluj a avut o vară extrem de problematică. Chiar dacă a câștigat Liga 1 anul precedent, Dan Petrescu a ajuns în China, iar în locul său a venit Edi Iordănescu. Acesta nici n-a apucat să învețe după nume fiecare jucător, că a și fost dat afară. Toni Conceicao este acum antrenor la CFR Cluj, însă să vedem pentru cât timp.

Aceste schimbări în conducerea tehnică s-au propagat asupra jocului echipei. După victoria din Supercupa României, CFR n-a câștigat nici unul din următoarele 4 meciuri. Etapa trecută a reușit să spargă șirul nefast cu un succes cu Concordia, scor 2-1

Cote, ponturi și pariuri pentru Alashkert – CFR Cluj meci transmis la TV ONLINE

În mod normal, CFR Cluj ar trebui să câștige meciul din Armenia, iar pontul pentru ”2 solist”, probabil, va fi jucat de toată lumea.

Ei bine, nu și de mine. Varianta peste 1,5 goluri, la o cotă de 1,45 este mult mai clară, mai ales că Toni Conceicao are un stil mult mai ofensiv decât cel pe care l-am văzut pe timpul lui Dan Petrecu.

Poți juca această cotă la UNIBET, casă de pariuri care îți dă banii înapoi dacă pierzi primul tău pariu!