Arsenal – Manchester City, ponturi pariuri Premier League. Campionatul Angliei își deschide larg porțile cu un prim derby. Tunarii arată foarte bine, iar City pare de neoprit.

Arsenal a încheiat o epocă, epoca lui Arsene Wenger. Francezul care a stat pe banca ”tunarilor” timp de 22 de ani și-a făcut bagajele (forțat și de împrejurări) și a plecat într-o vacanță meritată. Londonezii sunt acum sub comanda lui Unai Emery, antrenorul care a făcut din FC Sevilla o mega forță, dar și cel care a făcut din PSG o echipă banală prin Champions League.


Arsenal – Manchester City, ponturi pariuri Premier League

Emery este recunoscut pentru stilul său foarte ofensiv și credem că o să aibă succes la Arsenal pentru acest lucru. ”Tunarii” sunt cunoscuți în lumea toată pentru jocul lor de pase, pentru jocul lor pe atac, iar combinația cu noul antrenor trebuie să reușească.

City continuă cu Pep Guardiola și vrea cu siguranță Champions League. Probabil că Premier League o să treacă pe plan secund în acest sezon, iar ”cetățenii” vor da totul pentru gloria din Europa.

Pronosticul meu pentru Arsenal – Manchester City: ”peste 1.5 goluri PR” @ 2.30 cota la Betano

City a câștigat de curând Super Cupa Angliei, băieții lui Guardiola nu s-au întrebuințat foarte mult și au trecut de Chelsea cu 2-0. Ambele echipe au participat la International Champions Cup în această vară, iar rezultatele au fost destul de bune.

Arsenal – Manchester City, pronosticuri pariuri Premier League

Arsenal: 1-1 cu Chelsea, 5-1 cu PSG, 1-1 cu Atletico Madrid. Manchester City: 3-2 cu Bayern, 1-2 cu Liverpool, 0-1 cu Dortmund. În sezonul trecut City s-a impus în toate cele trei meciuri directe: de două ori în campionat, 3-1 la City și 3-0 la Arsenal.

Cele două combatante s-au întâlnit și în finala Cupei Ligii Angliei, City s-a impus fără mari probleme cu 3-0.

Totul s-a schimbat însă acum, Arsenal are un nou manager, unul extrem de ambițios și care o să vrea să scoată maximul încă din primul sezon de Premier League. Tenacitatea lui Pep Guardiola este mega cunoscută, iar faptul că City nu a pierdut jucători o să conteze enorm în noul sezon.