Bilet BOMBĂ pe goluri pe tot weekendul. Cotă totală de 111.54

Bilet BOMBĂ pe goluri pe tot weekendul. Am ales 11 evenimente pe care le-am combinat pe toate pe un singur tichet foarte îndrăzneț. Cota totală este de 111.54, la o miză de 20 de ron, avem un câștig potențial de 2230,82 de lei.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

Bilet BOMBĂ pe goluri pe tot weekendul. Cele mai bune ponturi pariuri

Unul dintre cele 11 evenimente alese de mine este Brighton – Liverpool, din cadrul etapei cu numărul 22 din Premier League. O partidă care se anunță extrem de spectaculoasă. Brighton ocupă în acest moment locul 13, cu 26 de puncte. Echipa lui Florin Andone se simte destul de bine pe teren propriu, acolo unde au obținut 5 victorii, 3 remize și doar 2 înfrângeri. Deși practică un joc bazat mai multe pe defensivă, Brighton a marcat cel puțin o dată în ultimele 4 partide. Sunt șanse mari să se întâmple și de această dată.

De cealaltă parte, Liverpool vine după eliminarea surprinzătoare din FA Cup, după înfrângerea cu Wolfes, scor 1-2. Și acum e momentul perfect să se revanșeze în fața suporterilor. În goana după al 19-lea titlu de campioană ,  trupa lui Jurgen Klopp va încerca să se impună încă din prima repriză. Așa cum a reușit de atâtea ori de-a lungul acestui sezon de Premier League. Mai ales că au un avantaj moral față de Brighton, echipă pe care a învins-o de fiecare dată în cele 5 întâlniri directe. Într-un singur meci nu s-au înscris peste 2,5 goluri. Revenind la lupta pentru trofeul suprem, diferența față de City nu e una foarte mare, cele 4 puncte pot fi recuperate destul de ușor de echipa lui Guardiola. Cormoranii nu mai au nevoie să se încurce deloc. Sau aproape deloc! 🙂

Bilet BOMBĂ pe goluri pe tot weekendul are în componenţă următoarele evenimente: West Ham – Arsenal, Brighton – Liverpool, Chelsea – Newcastle, Tottenham – Manchester United, Manchester City – Wolves, Barcelona – Eibar, Betis Sevilla – Real Madrid, Lazio Roma – Novara, AS Roma – Virtus Entella, Napoli – Sassuolo, Bologna – Juventus. Toate la peste 2,5 goluri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.