Bilet cotă 100, 12 ianuarie 2019. Tichetul pe care îl propun astăzi este format din 10 evenimente, tipurile de ponturi pariuri fiind variate.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

Bilet cotă 100, 12 ianuarie 2019. Cele mai bune ponturi pariuri

De această dată, biletul de cotă 100 nu conţine meciuri din cele mai importante competiţii din Europa. Merg pe mâna unor confruntări mai puţin cunoscute, cu două excepţii, Wolfsburg – Rijeka şi Guingamp – Saint Etienne. Restul fac parte din campionate destul de slab cotate. Principalul motiv pentru care am făcut o asemenea alegere este faptul că marea majoritate a pronosticurilor pariuri e despre goluri marcate şi mai puţini solişti. Echipele pe care le-am ales, cu toate că nu fac parte din prima linie fotbalistică, aşa cum vă spuneam mai sus, reuşesc să facă de fiecare dată spectacol.

În cele ce urmează o să refer la cea mai importantă partidă de pe bilet, Guingamp – Saint Etienne. Gazdele sunt pe ultimul loc în Ligue 1 şi principala candidată la retrogradare în acest sezon. Şansele de a se salva sunt din ce în ce mai mici din cauza punctelor puţine acumulate. Cu numai 11, distanţa faţă de primul loc care asigură rămânerea în primul eşalon este de 7 puncte. Şi nu asta ar fi cea mai mare problema, s-au mai văzut minuni în fotbal, ci faptul că Guingamp a reuşit doar două victorii în 18 runde. De cealaltă parte, Saint Etienne este una dintre echipele cu ambiţii europene. Se află pe locul 5, la egalitate de puncte cu ocupanta poziţiei de Europa League, Montpellier, şi la doar 3 lungimi distanţă de Lyon, ocupanta ultimei poziţii a podimului.

Bilet cotă 100, 12 ianuarie 2019 are în componenţă următoarele evenimente:

Mlada Boleslav – Olympia Praha peste 2,5 goluri @ 1.50
Wolfsburg – Rijeka peste 2,5 goluri @ 1.44
Yemen – Irak peste 2,5 goluri @ 1.83
Cork City – Limerick peste 2,5 goluri @ 1.47
Wycombe – Doncaster GG @ 1.70
Cliftonville – Ards FC peste 2,5 goluri @ 1.50
Institute – Glentoran GG @ 1.53
Liban – Arabia Saudită 2 @ 1.55
Guingamp – Saint Etienne peste 2,5 goluri @ 2.08
Newtown – Druids AFC peste 2,5 goluri @ 1.57