Un Bilet cotă 1000 ne poate aduce un mega profit în acest weekend. Am ales o serie de meciuri care sper să ne facă fericiţi la finalul celor două zile (sâmbătă-duminică). Cota totală nu e fix 1000, am depăşit-o puţin, e vorba despre 1 065.19 fix. Pariază biletul din bonusul automat de 500 de lei oferit de Betano noilor clienți. Click aici pentru a începe procedura de activare a bonusului 

Încercăm să dam lovitura la pariuri cu o miză mică pe o cotă imensă. Am găsit 19 meciuri din toată oferta disponibilă pentru sămbătă-duminică pe care merg încercaţi 2-3 lei. Ştiu, e greu ca astfel de predicţii fotbal să iasă, mai ales că sunt aşa de multe meciuri, dar încercarea moarte n-are. Şi nici suma pariată nu e mare.

Bilet cotă 1000. Tottenham – Liverpool, pariul zilei

Sămbătă, de la 14.30, avem super meci: Tottenham primeşte vizita celor de la Livepool, în partida vedetă a etapei a 5-a din Premier League. Londonezii păreau să aiba startul perfect de campionat, bifând 3 victorii în primele 3 meciuri. Şi au fost aproape să aibă 4 din 4. Doar că în etape trecută s-au încurcat în deplasare la Watford(1-2). Au condus printr-un autogol, dar au fost rapid întorşi şi au pierdut meciul. Şi pe Wembley Stadium vor avea parte de un meci şi mai greu.

Liverpool este echipa momentului în Anglia, lider la zi al campionatului, cu maxim de puncte. Au câştigat pe rând cu West Ham(4-0),  Crystal Palace(2-0), Brighton(1-0) şi cu Leicester(2-1) şi se află într-o formă de invidiat. Cormoranii au avut mari probleme cu cei de la Spurs în sezonul trecut, au pierdut 4-1 în deplasare şi au fost egalaţi în minutul 90+5 de Kane din penalty acasă. Se vor răzbuna pentru punctele pierdute? Rămâne de văzut. Ceea ce sigur se va întâmpla e că vom avea un spectacol asigurat şi eu mizez foarte tare că ambele echipe vor marca şi vom avea peste 2,5 goluri în meci.

Bilet cotă 1000. Alte ponturi sigure pe weekend

Având în vedere că avem 19 evenimente pe bilet, este destul de evident că vă puteţi alege din ele, le puteţi juca pe toate sau vă puteţi alege şi le puteţi combina cum doriţi. Pentru că aveţi de unde. Sunt meciuri din România – Liga 2, Anglia, Germania, Italia, Olanda, Austria, Belgia, Croaţia plus alte 7 competiţii