Bilet goluri cota 300 pentru weekend. 10 ponturi „safe” pentru 3.000 de lei

Bilet goluri cota 300 pentru weekend. 10 evenimente, din cele mai puternice campionate ale Europei, sunt cele care compun tichetul bombă pe goluri pentru următoarele zile.

Aşa cum în fiecare săptămână îţi propun biletul nebun de cotă 500 pentru tot weekendul, tot aşa îţi voi propune de acum înainte biletul pe goluri de cota 300 pentru tot weekendul. Acest tichet pe goluri pe care ţi-l propun mai jos este unul în care eu am destul de multă încredere, cu toate că, aşa cum vei observa şi tu, numărul de goluri pe care pariez variază. Pe lângă celebrul 2,5 goluri, am partide cu peste 3,5, sunt patru la număr, dar am şi una cu peste 1,5, mai exact la Schalke – Wolfsburg. Nu lipsesc de pe acest bilet echipele care fac spectacol în fiecare etapă şi la ale căror meciuri se înscriu de obicei cel puţin 3 goluri: Liverpool, City, Arsenal, Chelsea, Barcelona, Roma, Juventus, Leipzig.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

Bilet goluri cota 300 pentru weekend. Informații vitale pentru pariori

Bilet cota 500 pentru tot weekendul cuprinde următoarele meciuri: Liverpool  – Crystal Palace, Manchester United – Brighton, Arsenal – Chelsea, Huddersfield – Manchester City, Barcelona – Leganes, Bayer Leverkusen – Borussia Mönchengladbach, RB Leipzig – Borussia Dortmund, AS Roma – Torino, Juventus  – Chievo, Schalke – Wolfsburg. Cel mai simplu pronostic pariu este la acest ultim meci, pentru minim două goluri în cele 90 de minut am o cotă de 1,41. Partidele care au peste 3,5 goluri sunt cele mai grele, cu toate că am selectat, aşa cum îţi spuneam mai sus, doar formaţii care marchează destul de mult. Cota totală a biletului depăşeşte 300, cu 10 ron pariaţi am un potenţial câştig de 3370 lei.

Bilet goluri cota 300 pentru weekend. Cele mai tari predicţii pariuri

Liverpool  – Crystal Palace peste 3,5 goluri @ 2.25
Manchester United – Brighton  peste 2,5 goluri @ 1.66
Arsenal – Chelsea peste 2,5 goluri @ 1.66
Huddersfield – Manchester City peste 3,5 goluri @ 2.22
Barcelona – Leganes peste 3,5 goluri @ 1.93
Bayer Leverkusen – Borussia Mönchengladbach peste 3,5 goluri @ 2.20
RB Leipzig – Borussia Dortmund peste 2,5 goluri @ 1.66
AS Roma – Torino peste 2,5 goluri @ 1.615
Juventus  – Chievo  peste 2,5 goluri @ 1.50
Schalke – Wolfsburg peste 1,5 goluri @ 1.41

* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.