Bilet goluri cota 300 pentru weekend. 9 ponturi pariuri de jucat cu încredere

Bilet goluri cota 300 pentru weekend. Thichetul bombă pe goluri pentru următoarele trei zile are în componenţă 9 ponturi pariuri. 

Merg mai departe cu biletul pe goluri cota 300 pentru weekend şi vin cu o altă propunere, de această dată cu mai puţine evenimente. Sunt nouă la numărt, toate pe acelaşi tichet, care însă au cote ceva mai mari şi pronsosticuri fotbal ceva mai îndrăzneţe. Am nu mai puţin de şase partide în care trebuie să se marcheze minimum 3,5 goluri, trei din Olanda şi trei din Germania. Mizez cu încredere, în principal, pe favoritele etapelor din fiecare campionat, Ajax, Psv, Bayern, dar şi pe confruntările echilibrate ale echipelor care de obicei marchează mult goluri, Werder, Frankfurt şi Gladbach.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

Bilet goluri cota 300 pentru weekend. Informații vitale pentru pariori

Biletul goluri cota 300 pentru tot weekendul cuprinde următoarele meciuri: Feyenoord – Ajax, PSV – Groningen, Heerenveen – AZ Alkmaar, Borussia Monchengladbach – Augsburg, Werder Bremen – Frankfurt, Bayern Munchen – Stuttgart, Utrecht – Willem II, Wolfsburg – Leverkusen şi PSG –  Rennes. 

Despre predicţiile pariuri de minimum 4 goluri în meci ţi-am vorbit, hai să vedem care sunt cele la peste 2,5. Două sunt tot din Bundesliga şi Eeredivisie, 1.61 şi 1.66 sunt cotele pentru ponturile celor două partide. Ultimul eveniment este din Ligue 1, PSG întâlneşte Rennes, o partidă în care echipa lui Neymar se va distra cu siguranţă pe teren. În ultima partidă disputată acasă parizienii au marcat nu mai puţin de 9 goluri. Cota totală a biletului depăşeşte 300, cu 10 ron pariaţi am un potenţial câştig de 3099 lei.

Bilet goluri cota 300 pentru weekend. Cele mai tari predicţii pariuri

Feyenoord – Ajax peste 3,5 goluri @ 2.17
PSV – Groningen peste 3,5 goluri @ 1.80
Heerenveen – AZ Alkmaar peste 3,5 goluri @ 2.15
Borussia Monchengladbach – Augsburg peste 3,5 goluri @ 2.55
Werder Bremen – Frankfurt peste 3,5 goluri @ 2.30
Bayern Munchen – Stuttgart peste 3,5 goluri @ 1.65
Utrecht – Willem II peste 2,5 goluri @ 1.61
Wolfsburg – Leverkusen peste 2,5 goluri @ 1.66
PSG –  Rennes peste 2,5 goluri @ 1.41

* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.