Bilet goluri din Europa League 29.11.2018. 7 evenimente din cele 24 mi se par extrem de potrivite pentru a fi jucate la goluri. Le-am combinat pe toate pe un singur tichet. Cota este de 44,75!

  • Pariezi pe UCL și EL? Dacă o faci la Unibet, poți câștiga 5.000 lei CASH fără rulaj! (Detalii AICI)


PARIU GRATUIT UNIBET
ACTIVEAZĂ PARIUL GRATUIT!

Dacă pierdem aceste bilete, primești înapoi în cont toți banii pe care i-ai pariat!


Biletul goluri din Liga Campionilor de mai jos merge foarte bine cu oferta celor de la Unibetpariu gratuit în valoare de 250 de lei. În cazul în care pierzi, primești toți banii înapoi sub fomă de BONUS.

Bilet goluri din Europa League 29.11.2018. Cele mai bune ponturi pariuri

AC Milan a avut un început în forţă în Grupa F din Europa League, victorii în primele două runde, cu Dudelange şi Olympiacos. Apoi a venit dubla cu Betis, din care a obţinut un singur punct. Şi acum tremură pentru calificarea în primăvara europeană. Ocupă poziţia a doua în grupă, cu 7 puncte, la egalitate cu Olympiakos şi la doar unul distanţă de liderul Betis.

De cealaltă parte, Dudelange e printre cele 3 formaţii care nu au acumulat nici măcar un punct în primele 4 runde. Luxemburghezii se află pe ultima poziţie şi chiar şi aşa se pot mândri cu o performanţă. Au marcat primul gol din istoria lor în grupele cupelor Europene. Pentru o echipă aşa micuţă e un pas destul de important. Diferenţă de valoare este uriaşă în favoarea italienilor. Singur problemă care se pune este câte goluri vor reuşi să primească. Şi eu cred că vor fi destul. Peste 3,5!

Biletul pe goluri din Europa League 29.11.2018 mai are în componenţă următoarele evenimente: Bayer Leverkusen – Ludogorets Razgrad, FC Zürich – AEK Larnaca, Rosenborg – Celtic, Apollon Limassol – Lazio, Rangers FC – Villarreal, Standard de Liège – Sevilla.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!