Bilet cota 500 pentru tot weekendul. 13 evenimente, din cele mai puternice campionate ale Europei, sunt cele care compun tichetul bombă pentru următoarele zile.

M-am decis să continui să propun acest tip de material, cu toate că sunt şanse mici să fie verde la finalul weekendului. E greu să prind un asemenea bilet, însă, având în vedere că miza este una foarte mică în comparaţie cu eventualul câştig, merită încercat. Până la urmă voi da lovitura cu un astfel de tichet.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

Bilet cota 500 pentru tot weekendul. Informații vitale pentru pariori

Bilet cota 500 pentru tot weekendul cuprinde următoarele meciuri: Liverpool – Crystal Palace, Manchester United – Brighton, Arsenal – Chelsea, Huddersfield – Manchester City, Hoffenheim – Bayern, Leverkusen – Gladbach, Leipzig – Dortmund, Napoli – Lazio, Saint Etienne – Lyon, Fulham – Tottenham, Vitoria Guimaraes – Benfica, Nacional Madeira – Braga, Hannover – Bremen. Cel mai simplu pronostic pariu este la acest ultim meci, cota fiind una destul de mică. Singurul semn de întrebare pe care îl am este la Lyon, partida se anunţă una destul de dificilă, sper totuşi să reuşească să se impună în final. Cota e prea bună, aşa cum spunem noi, pariorii. 😀

Bilet cota 500 pentru tot weekendul. Cele mai tari predicţii pariuri

Liverpool – Crystal Palace peste 2,5 goluri @ 1.50
Manchester United – Brighton nu marchează ambele @ 1.70
Arsenal – Chelsea GG @ 1.55
Huddersfield – City peste 2,5 goluri @ 1.44
Hoffenheim – Bayern GG @ 1.47
Leverkusen – Monchengladbach peste 2,5 goluri @ 1.53
Leipzig – Dortmund peste 2,5 goluri @ 1.66
Napoli – Lazio GG @ 1.70
Saint Etienne –  Lyon 2 @ 2.30
Fulham – Tottenham 2 @ 1.75
Vitoria Guimaraes – Benfica 2 @ 1.70
Nacional Madeira – Braga GG @ 1.75
Hannover – Bremen peste 1,5 goluri @ 1.22

* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.