Bilete goluri 16.05.2018. Patru meciuri am selectat pentru astăzi. Am mers tocmai până în Japonia pentru unul din el: Urawa – Hiroshima. Am găsit informații foarte bune despre această confruntare!

Meciul din Japonia se dispută destul de devreme, la ora 13:00, așa că nu ai la dispoziție mult timp să-l mai prinzi. 

Bilete goluri 16.05.2018 Urawa – Hiroshima

Partida dintre Urawa și Hiroshima contează pentru Cupa Levain, o competiție din Japonia care se dispută într-un format asemănător Ligii Campionilor. Acum se joacă ultima etapă din faza grupelor, iar Urawa are nevoie de un singur punct ca să ajungă în faza următoare, fiind pe primul loc momentan.

Pe Hiroshima, în schimb, o ajută doar victoria. Ce-i drept, Hiroshima nu pune prea mare preț pe această competiție, fiind cu gândul la campionatul intern, acolo unde ocupă prima poziție.

Meciurile lui Urawa n-au dat pe afară de goluri în ultima vreme. Mai exact, doar 3 reușite au fost consemnate în ultimele patru meciuri, asta înseamnă o medie de mai puțin de un gol pe meci.

Hiroshima este ceva mai ofensivă, marcând în fiecare din precedentele 12 deplasări. Însă, așa cum v-am mai spus, nu pune mare preț pe această competiție și probabil că nu va forța prea mult, iar antrenor va odihni jucătorii importanți. 

Dacă n-ai citit încă Biletul Zilei de miercuri te invităm s-o faci AICI. Are două PONTURI excelente!


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 

  • AEK Larnaca – Apollon peste 2,5 @ 2,00
  • Koge – Viborg 0-3 goluri @ 1,29
  • Haka – Oulu GG @ 1,60
  • Urawa – Hiroshima 0-3 goluri @ 1,33
  • Curs final: 5,49