Biletul Zilei 2 octombrie are în componenţă două ponturi pariuri din Champions League. După ce biletul zilei de ieri, 1 octombrie, a fost câştigător, încerc să vă propun încă unul la fel de inspirat şi astăzi. Genk – Napoli şi Leipzig – Lyon sunt meciurile pe care le-am analizat pentru a face din nou profit.  

Biletul Zilei 2 octombrie. Genk – Napoli

  • Genk a început cum nu se poate mai prost în grupele Champions League. A mers în Austria şi a primit o adevărată umilinţă de la Salzburg, echipă cu care ar fi trebuit să se bată pentru locul trei. Belgienii au luat cinci goluri în prima repriză şi partida era deja încheiată pentru ei. Scorul final a fost şi mai mare,  2-6, cea de-a doua repriză fiind un simplu antrenament pentru austrieci. Echipa lui Ianis Hagi are probleme şi în campionat, acolo unde în ultima etapă a fost egalată de la 3-0 de St.Truiden. Şi nu va rămâne nici măcar cu un punct. Meciul s-a terminat înainte de finalul oficial după ce suporterii lui Genk au făcut mari probleme pe stadion şi va pierde meciul la masa verde.
  • Napoli a jucat excelent cu Liverpool pe care a reuşit să o bată din nou după ce a făcut acelaşi lucru în ediţia precedentă, tot în faţa propriilor suporteri. 2-0 prin Mertens şi Lorente, şi primul loc în grupă. În Serie A, echipa lui Carlo Ancelotti se află la o distanţă destul de mare faţă de locul 1, sunt deja şase puncte până la Inter.
Biletul Zilei 2 octombrie
Biletul Zilei 2 octombrie

Cotă excelentă la Leipzig – Lyon

  • Leipzig poate fi principala favorită la câştigarea locului 1 în grupă dacă trece şi de Lyon. A reuşit să producă surpriza în Portugalia cu Benfica şi e capabilă de o nouă victorie acum. Iar forma de moment îi dă dreptate şă spere la asta. Şi în campionat stă foarte bine deşi a pierdut în ultima etapă. Se află la un singur punct de Bayern Munchen.
  • De cealaltă parte, Lyon este exact la polul opus. În Chmapions League a remizat la Zenit şi nu a fost nicio surpriză. Surpriză ar fi fost dacă ar fi câştigat partida. Trece printr-o criză de formă acută. A uitat ce înseamnî victoria în ultimele şapte meciuri. În Ligue 1 ne se află nici măcar în prima jumătate a clasamentului, ocupând în acest moment abia locul 11. A pierdut ultimul meci cu Nantes, pe teren propriu, ceea ce a dus-o la fix nouă puncte de liderul PSG.