Biletul Zilei 28.06.2018. Două ponturi de la Cupa Mondială pentru o cotă de control

Biletul Zilei 28.06.2018. Încheiem faza grupelor de la Cupa Mondială cu un bilet care să ne asigure câștigul. Mizăm pe Panama – Tunisia și pe Japonia – Polonia, la o cotă cumulată de 2.18.

Pentru tichetul de joi am ales două meciuri, însă numai unul dintre ele are miză pentru calificarea în optimi. Japonia și Polonia se vor înfrunta la Volgograd, cu începere de la ora 17:00, într-un meci decisiv pentru niponi. De cealaltă parte, Panama și Tunisia joacă pentru a-și salva onoarea, de la ora 21:00, la Saransk. Cota 2 de astăzi vine de la meciul Senegal – Columbia. Află care este pariul nostru.


 Activează bonusul automat de 500 lei de la Betano  și pariezi gratuit la Cupa Mondială! 


Biletul Zilei 28.06.2018. Japonia – Polonia

Cum spuneam, Japonia joacă joi pentru a treia calificare din istorie în optimile de finală ale turneului final. Niponii au strâns patru puncte până acum, iar o remiză îi asigură de calificarea în faza următoare. Echipa lui Akira Nishino a reușit marea surpriză la debutul la turneul final, când a trecut de Columbia cu scorul de 2-1, apoi a reușit un rezultat de egalitate în fața Senegalului, scor 2-2. Japonezii pot merge mai departe și cu o înfrângere, cu condiția ca, dacă Senegal pierde în fața Columbiei, să o facă la o diferență mai mare de goluri. De cealaltă parte, Polonia joacă doar pentru a lăsa o ultimă impresie bună, pentru că nu mai are nicio șansă la calificare.

Biletul Zilei 28.06.2018. Panama – Tunisia

Celălalt meci de pe bilet este cel dintre Panama și Tunisia, codașele grupei G, care vor încerca să își salveze onoarea în acest meci. Africanii au avut un turneu final bun, iar în primul meci cu Anglia au fost la un pas să obțină un punct. Au pierdut însă în prelungiri. Tunisienii au făcut un meci bun și împotriva Belgiei, dar și de această dată elevii lui Nabil Maaloul au fost nevoiți să se recunoască învinși, scor 2-5. De cealaltă parte, Panama a fost cea mai slabă echipă de la Cupa Mondială. A marcat un gol și a primit nu mai puțin de nouă în cele două partide: 0-3 cu Belgia și 1-6 cu Anglia. Pentru panamezi, prima participare la un turneu final a fost insa o mandrie. Iar golul lui Baloy din finalul meciului cu Anglia a fost sărbătorit cum se cuvinte. A fost primul gol panamez la un turneu final de Cupă Mondială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.